Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 ritualuri de ingrijire personala care iti afecteaza tenul in fiecare zi

de Ana-Maria Tudor la 2014-07-18
5 ritualuri de ingrijire personala care iti afecteaza tenul in fiecare zi
Pielea ta este mult mai sensibila vara, cand temperaturile sunt foarte ridicate, iar transpiratia este abundenta. Nu este nimic rusinos in a transpira, este un lucru firesc, insa pielea ta trebuie sa fie ingrijita corespunzator, pentru a evita deshidratarea si aparitia acneei sau a altor afectiuni.


Desi te speli pe fata doua ori pe zi si folosesti produse cosmetice de ingrijire personala ai observat ca pielea ta are un aspect mai putin sanatos si estetic in ultima vreme? S-ar putea ca tocmai obiceiurile tale de ingrijire sa fie de vina!
Iata cinci obiceiuri personale care iti pot afecta tenul:
1. Nu te demachezi corespunzator
Indiferent de metoda folosita pentru a te demachia - servetele umede sau discuri demachiante, dupa acest pas este indicat sa te speli pe fata, pentru a te asigura ca ai curatat in profunzime fondul de ten si orice urma de crema. Apa termala este de asemenea extrem de utila pentru revigorarea tenului dupa ce te-ai demachiat. Este complet interzis sa dormi fara sa te demachezi, chiar si pentru cateva minute dupa amiaza!

2. Reimpospatezi machiajul
Evita sa iti axfixiezi tenul prin reimprospatarea machiajului de peste zi! Nimic nu iti poate afecta pielea mai mult! Daca ai impresia ca machiajul tau nu face fata transpiratiei dintr-o zi caniculara, este recomandat sa te demachezi complet si sa te machezi din nou. In niciun caz sa nu aplici un strat de fond de ten/pudra peste cel aplicat dimineata.

3. Nu speli pensulele cu care aplici fardul
Chiar daca nu iti vine sa crezi, pensulele cu care te machezi in fiecare zi, sunt pline de ... microbi.Spala-le cu apa si sapun cel putin o data pe luna daca nu te induri sa le inlocuiesti complet!

4. Exfolierea repetata iti distruge tenul
Nu abuza de exfoliere, chiar daca ai impresia ca iti confera o piele de bebelus! Acest proces in mod repetat duce la aparitia iritatiilor, ingrasarea tenului si suprastimularea glandelor sebacee.

5. Produsele cosmetice vechi iti ataca pielea
Chiar daca este vorba de un rimel care iti face genele sa para lungi si curbata, chiar daca este vorba de un blush cremos, atunci cand sunt folosite de o lunga perioada de timp, aceste produse nu fac altceva decat sa iti atace pielea, fiind contaminate cu o multime de impuritati.

Atunci cand nu este facut ca la carte, ritualul de ingrijire zilnica iti poate astupa porii si provoca sebum, ducand astfel la aparitia iritatiilor dificile.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.93 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre produse cosmetice

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijire personala

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre machiaz

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fond de ten

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0