Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Sfaturi pentru a depasi o zi grea si aglomerata

de Sunt Fericita la 2019-08-29
5 Sfaturi pentru a depasi o zi grea si aglomerata
Cu totii avem acele zile interminabile la birou sau in viata personala care ne obosesc si nu ne permit sa ne relaxam. Ei bine, specialistii au descoperit cateva metode princ are poti face fata cu brio unei zile aglomerate.


Sunt zile in care iti este aproape imposibil sa duci la bun sfarsit toate task-urile pe care ti le-ai propus. Rutina zilnica este mult prea incarcata si iti este extrem de greu sa iti faci timp pentru tine. Pentru ca sanatatea fizica si mentala este extrem de importanta, iata cum poti folosi in avantajul tau fiecare moment liber pe care il ai!
 
  • Citeste in fiecare pauza mica pe care o ai. Spre exemplu, daca mergi pana la birou cu transportul in comun, foloseste acest timp liber in avantajul tau si citeste cateva pagini dintr-o carte. S-a descoperit faptul ca cititul este una dintre cele mai eficiente metode de relaxare si poate reduce stresul cu aproape 70%.  Este cel mai placut mod de a-ti incepe si termina o zi de lucru.
     
  • Noteaza-ti ideile intr-o agenda ori jurnal. Atunci cand ai multe lucruri de facut se intampla sa mai uiti ce este urgent de terminat. Pentru a-ti limpezi mintea, cel mai indicat este sa ai in geanta o agenda in care sa iti notezi toate lucrurile importante. Fa asta in fiecare zi si vei deveni o persoana mult mai organizata si responsabila.
     
  • Ia-ti pauza de masa. Un stil de viata sanatos impune si cele trei mese pe zi. Indiferent de volumul de munca pe care il ai, nu amana mesele zilnice. Incearca sa iti stabilesti un program echilibrat de mese pe care sa il respecti cu strictete. Dupa cateva saptamani te vei obisnui cu acest sitl de viata impus si vei observa o schimbare in bine asupra starii tale generale de sanatate. 
     
  • Asculta muzica. Este o metoda extrem de eficienta importiva stresului. Cand ai de dus la bun sfarsit un proiect, cel mai bine te poti concentra cu castile in urechi. Muzica iti poate aduce inspiratia de care ai nevoie si iti poate aduce o stare psihica mai buna.
     
  • Ia-ti pauze dese de la birou. Stresul si frustrarea se acumuleaza extrem de repede in perioadele aglomerate. Pentru a depasi aceste stari este indicat sa iti iei pauze cat mai dese de la birou. Ridica-te la fiecare jumatate de ora de la birou si ia o pauza de doua-trei minute. Realaxeaza-ti mintea si limpezeste-ti ochii dupa care te poti intoarce din nou la treaba.
     
Odihneste-te ori de cate ori simti ca trupul si mintea ta sunt obosite. Nu incerca sa iti fortezi organismul pentru mai mult si fa-ti timp pentru lucrurile care te fac cu adevarat fericit.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.63 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0