Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 trucuri super-simple ca sa arati mai tanara

5 trucuri super-simple ca sa arati mai tanara
Ridurile de la ochi si de pe frunte sau petele inchise la culoare de pe maini sunt printre primele semne ale imbatranirii. Desi nu e nimic rau in a imbatrani - mai ales ca avem atatea exemple de femei care au imbatranit frumos si, in unele cazuri, arata mai bine decat altele mai tinere -, cert e ca femeile isi doresc mereu sa arate mai tinere decat sunt... si asta fara eforturi mari sau de lunga durata. Indiferent de varsta, iata 5 trucuri care te vor ajuta sa arati mai tanara, fara sa te straduiesti prea mult.


Cine nu viseaza sa fie tanara pentru totdeauna? Stim ca e imposibil si, oricat de ciudat ar suna, procesul acesta de maturizare si imbatranire are momentele lui frumoase din punct de vedere emotional. Daca vrei ca tenul tau sa arate la fel de tanar si vesel pe cat de fericit este sufletul tau, iata ce trebuie sa faci...

Baza de machiaj, denumita si "primer", e o necesitate
Asa cum stiai probabil, machiajul nu se aplica direct pe piele, ci peste o baza de machiaj, de obicei o crema hidratanta, care sa pregateasca si sa protejeze in acelasi timp tenul de efectele fondului de ten si al machiajului in general; in acelasi timp, baza ajuta machiajul sa dureze mai mult. Cea mai buna baza de machiaj este o crema hidratanta de zi, atat pentru fata cat si pentru ochi; nu sunt recomandate cremele de noapte, cele foarte grase sau nutritive. O data ce crema a intrat in piele, poti aplica, la nevoie, fondul de ten, anticearcanul, pudra, dupa care poti trece la machiajul ochilor, folosirea unui blusher potrivit si aplicarea rujului. Nu uitam produsele cosmetice usor stralucitoare atrag atentia asupra zonelor in care sunt aplicate.

Machiajul trebuie sa fie cat mai natural
Cand vine vorba de machiaj, cel mai sigur mod in care iti poti pastra aspectul juvenil este sa alegi un machiaj cat mai natural. Opteaza pentru farduri de ochi in nuante nude, mai degraba decat pentru cele inchise sau stralucitoare. Folosirea creionului dermatograf pe pleoapa superioara face privirea mai intensa si mai deschisa.

Ingrijeste-ti mainile
Nu este nici un secret ca mainile tradeaza varsta adevarata a unei femei, motiv pentru care au nevoie de o ingrijire la fel de atenta ca si tenul. Unghiile ingrijite si perfect vopsite dau un aspect tanar si proaspat. Taie unghiile mici ai alege o oja pastelata, in nuante nude sau usor rozalii, pentru ca cele mai recente studii arata ca oamenii in general considera ca femeile care isi dau cu oja pastelata pe unghii sunt mai tinere si mai delicate.

Parul
O data cu trecerea timpului, firul de par se subtiaza si apar firele albe... Daca nu ai facut-o pana acum, e momentul sa iti ingrijesti parul asa cum se cuvine, eventual sa il vopsesti, insa fara schimbari majore. Daca nu stii ce culoare de vopsea sa alegi, stilistii recomanda o culoare cu maxim doua nuante mai inchisa sau deschisa decat culoarea ta naturala. Nu uita sa alegi si o tunsoare care sa te faca sa arati mai tanara.

Zambetul face cat 1000 de trucuri
Nimic nu face o femeie sa arate mai tanara, decat un zambet larg si sincer. Si nu e nevoie sa ai o dantura perfecta pentru asta. Mergi la stomatolog regulat si ingrijeste-ti dintii corect. Daca vrei sa ai dintii mai albi, renunta sa mai dai bani pe produse din comert si foloseste din cand in cand bicarbonat de sodiu in loc de pasta de dinti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.8 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trucuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre machiaj

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre arati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tanara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nuante

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0