Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Greseli de machiaj care te imbatranesc

de Camelia Diaconu la 2018-09-12
Greseli de machiaj care te imbatranesc
Chiar daca machiajul este asul din maneca al femeilor, pentru a-si schimba infatisarea, daca nu este facut corect ori produsele folosite nu sunt cele potrivite, rolul machiajul poate avea efect invers. Iti poate imbatrani foarte usor aspectul tenului. Iata care sunt greselile care iti pot imbatrami tenul.


Trebuie sa fii foarte atenta in momentul in care alegi produsele de make-up. Folosirea incorecta a acestora te poate face sa arati cu 10 ani mai batrana si cu siguranta nu iti doresti acest lucru. Asadar, iata ce greseli imbatraesc:
 
Nuanta nepotrivita a fondului de ten. Daca este mult prea deschis sau prea inchis, fondul de ten te va face sa ai un chip imbatranit. Este foarte usor sa il alegi pe cel corect, nuanta ideala pentru tenul tau. Nu il incerca niciodata pe mana, ci pe fata sau pe gat. Ar fi ideal daca te poti uita intr-o oglinda care sa aiba o lumina cat mai naturala. Daca fondul de ten acopera perfect culoarea gatului, atunci este cel potrivit si nu iti va imbatrani aspectul tenului.
 
Ruj prea inchis la culoare. Pe langa faptul ca buzele prea inchise la culoare isi pierd din volum si par sa fie mult mai subtiri decat sunt, rujurile inchise la culoare imbatranesc chipul. Tocmai din acest motiv, opteaza pentru un ruj sau un creion de buze cu o culoare asemanatoare cu cea a buzelor tale, nuanta naturala. Aceasta nuanta nu iti va face buzele sa para nici ridate, asa cum o fac rujurile in culori inchise.
 
Nu aplici blush-ul corect. Blush-ul nu se aplica doar pe zona inalta a pometilor ori in partea de jos a acestora. Daca vei aplica numai acolo, atunci vei risca sa ai trasaturile trase prea jos, adica un ten imbatranit. Cand iti doresti sa adaugi culoare in obraji, aplica fardul de obraz de-a lungul pometilor, incepand din zona de sub ochi si sub centrul ochilor, de sus, spre exterior.
 
Conturezi prea mult linia inferioara a ochilor. Facand acest lucru nu vei face decat sa iti faci ochii cu mult mai mici decat sunt. Pentru a avea ochii mai mari si mai luminosi este recomandat sa aplici creion sau tus doar pe linia superioara a pleoapelor. Culorile inchise si liniile mult prea accentuate vor lasa impresia unor pleoape mult prea ingreunate.
 
Folosesti farduri prea stralucitoare. Chiar daca par elegante, fardurile de tip glitter, care au particule stralucitoare se strang la nivelul ochilor si accentueaza mai mult ridurile de la nivelul ochilor. Alege farduri cu o formula mata spre deosebire de cele stralucitoare , iar pe cele cu o stralucire discreta aplica-le in colturile interioare ale ochilor pentru mai multa luminozitate.
 
Aplici prea multe produse. Daca iti doresti sa iti acoperi anumite imperfectiuni ale tenului, aplicarea in exces a fondului de ten sau a pudrei, nu te va ajuta in acest sens. Vor atrage atentia si mai mult la nivelul tenului si nu iti vor lasa un ten curat. Incearca sa aplici produse care au o textura usoara, care sunt usor de blenduit si nu iti lasa tenul atat de incarcat. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0