Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Combate astenia de toamna in 5 pasi simpli

de Sunt Fericita la 2019-11-19
Combate astenia de toamna in 5 pasi simpli
Astenia de toamna poate fi foarte simplu tinuta-n frau folosind acesti 5 pasi simpli.


In primul rand, gandeste pozitiv. Stim, suna superficial, dar acorda un moment unei gandiri pozitive si vei simti o usoara imbunatatire in cateva momente. Adauga startului bun pe care l-ai luat acum si:
  • inlatura din jurul tau lucrurile care iti trezesc amintiri neplacute si pastreaza doar obiectele care te duc cu gandul la amintiri pozitive.
  • gandeste-te sa redecorezi casa in culori precum rosu care energizeaza, galben care e asociat cu optimism si creativitate sau verde ce ajuta la redobandirea echilibrului si la relaxare.
  • foloseste pe cat posibil lumina naturala pentru iluminarea casei, pentru ca se spune ca ajuta in starile de astenie si depresie. Daca nu ai ferestre sau nu ai parte de soare, foloseste de preferat lampi si spoturi de lumina, in loc de o singura sursa de lumina din tavan.
 
In al doilea rand, incearca aromaterapia. Aromele pe placul tau te vor relaxa si te vor ajuta sa te binedispui instantaneu. Uleiul de lavanda are de exemplu, peste 10 substante chimice, unele dintre acestea fiind responsabile pentru reducerea nivelului de stres si a presiunii arteriale.
 
In al treilea rand, chiar daca tot ce-ti doresti la sosirea sezonului rece, e sa intri in hibernare, din pacate, jobul, familia si responsabilitatile sociale ne cer sa fim prezenti indiferent de vremea de afara. Asa ca pentru un plus de energie si motivatie, sportul este intotdeauna o idee buna.
 
Exercitiul fizic ne ajuta nu doar sa pastram o silueta de invidiat, dar si sa eliberam endorfine care ne ajuta sa indepartam anxietatea si depresia.
 
Poti incepe prin a alerga intr-o zona fara aglomeratie, de preferat chiar in natura sau daca te motiveaza sa vezi si pe altii facand sport, poti alege sa mergi la sala, la un program de fitness, aerobic sau kangoo jumps.
 
In al patrulea rand, fii atenta la ce mananci! Chiar daca nu exista neaparat un super fel de mancare care sa-ti asigure un nivel crescut de energie pe tot parcursul sezonului rece, poti alege o alimentatie care favorizeaza eliberarea anumitor substante chimice in creier- cum sunt murele, rodia sau varza, alimente ce contin antioxidanti.
 
Finalmente, iesi cu fetele, socializeaza! Este deja un lucru cunoscut ca izolarea iti poate afecta negativ starea de spirit si starea fizica.
 
Iesi cu prietenii sau mai mult, implica-te chiar in activitati ce te pot ajuta sa cunosti oameni noi, cum ar fi voluntariatul.
 
Si, cel mai important, nu uita sa fii fericita!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre astenia de toamna

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre solutii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 5 pasi simpli

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0