Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tu mananci aceste 5 super-alimente?

Tu mananci aceste 5 super-alimente?
De ce sunt atat de grozave alimentele supranumite super? Iti spun un secret: ele sunt toate pline de nutrienti care te vor ajuta sa te mentii sanatoasa si sa te simti bine. Da, adica sa fii in cea mai buna forma in fiecare moment al zilei, si nu numai atunci cand te umpli de pastile. Afla care sunt ele si mergi la supermarket si umple-ti cosul cu bunatati.


Afinele.
Stiati ca cea mai mare putere a afinelor sta in culoarea lor? Acea nuanta de albastru inchis este un produs secundar al flavonoidelor, compusi naturali care protejeaza celulele creierului de efectele daunatoare ale oxidarii si inflamatiei. Din moment ce afinele sunt una dintre cele mai bune surse de flavonoizi, nu este nicio supriza ca ele au fost asociate conservarii memoriei. Afinele, ca si celelalte fructe de padure, au un continut ridicat de apa ceea ce le face excelente pentru hidratarea pielii si a altor celule ale pielii.
Sardinele.
S-ar putea sa fii suprinsa sa afli ca sardinele contin la fel de multi omega-3 (acizii aceia grasi care sunt atat de buni pentru inima) ca si somonul. Fara a mentiona ca sunt putin expuse contaminantilor, consumul lor este prietenos cu mediul (nu ai de ce sa te temi ca ai pescuit prea multe sardine), au proteine de buna calitate si sunt ieftine. Mananca sardinele din conserva si cu oase si ai parte si de calciu.
Spanacul.
Are antioxidanti, inclusiv vitamina C si beta-caroten, dar si luteina si zeaxanthina, un duo care actioneaza care ecran protector pentru ochi impotriva degenerarii maculare. O portie de spanac iti ofera aproape dublu din doza zilnic recomandata de vitamina K, cea care joaca un rol important in sanatatea cardiovasculara si a sistemului osos. Sa nu uitam ca spanacul este o buna sursa vegetariana de fier, care iti mentine parul si unghiile puternice si sanatoase. 
Fistic.
Fisticul are proteine, fibre si grasimi sanatoase nesaturate, ceea ce-l face alimentul perfect. Contine multi fitonutrienti si fibre solubile, doi compusi naturali care scad nivelul colesterolului rau. Fisticul este si pe placul celor care vor sa slabeasca. 30 de nuci de fistic ajung doar la 100 de calorii (sunt nucile cele mai slab calorice) si, pentru ca au si carcasa aceea tare, nici nu vei manca prea multe.
Ciocolata neagra.
Iti vine sau nu sa crezi, ciocolata este foarte sanatoasa, atata vreme cat faci alegerile corecte. Ciocolata neagra este bogata in flavonoizi, antioxidanti care scad tensiunea arteriala, imbunatatesc fluxul sangvin si starea generala de sanatate. Iti poate da si o stare de bine, desi nu se stie exact de ce. Poate la mijloc este acel gust bogat si senzual al unei decadente bucati de ciocolata. Ai grija sa tii portiile sub control, sa nu consumi prea multe calorii.

Sursa: joybauer.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre super-alimente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre afine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre spanac

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre antioxidanti

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0