Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lamaia: 10 intrebuintari inedite

de Alina Ilie la 2014-06-25
Lamaia: 10 intrebuintari inedite
Lamaia, cu utilizari multiple in bucatarie, poate fi folosita cu succes pentru curatenia casei. Totodata, se intalneste in multe produse de infrumusetare, ajutand la intretinerea tenului si calmarea iritatiilor.


Previne oxidarea fructelor
Pentru a nu oxida, stropeste fructele cu suc de lamaie. Atunci cand prepari guacamole adauga putina zeama de lamaie peste avocado pentru a nu se innegri.
Curata oglinzile si geamurile
Pentru a curata oglinzile si geamurile amesteca suc de lamaie cu apa iar solutia obtinuta pune-o intr-un pulverizator. Inlocuieste cu succes produsele de curatenie din comert. Va mirosi mult mai bine in casa.
Indeparteaza urmele si murdaria
Pentru ca robinetele din baie si bucatarie sa fie curate si lucioase, aplica pe burete suc de lamaie si sterge-le apoi cu o laveta.
Reda albul stralucitor al hainelor
Sucul de lamaie este la fel de eficient ca si inalbitorul de rufe. Pune suc de lamaie in masina de spalat pentru ca hainele tale sa fie albe si cu un parfum placut.
Tonifiaza pielea
Sucul de lamaie este eficient si pentru a indeparta petele si cosurile de pe fata. Bogat in vitamina C, tonifiaza si hidrateaza tenul. Dupa cateva saptamani de urmare a tratamentului vei observa diferenta.
Amesteca intr-un bol zeama de la o lamaie cu 2 linguri de miere si aplica pe fata. Vitamina C, datorita proprietatilor antiseptice, iti va curata tenul. Lasa masca faciala sa actioneze 20 de minute, apoi indeparteaz-o cu apa calduta.
Albeste dintii
Prepara un amestec din bicarbonat de sodiu si suc de lamaie. Este o alternativa naturala pentru pastele de dinti din comert.
Calmeaza durerile in gat
Gargara cu suc de lamaie este eficienta pentru a calma roaseata si inflamatia din gat. Lamaia are proprietati antibacteriene si alunga germenii care provoaca durere in gat.
Improspateaza aerul din casa
Pentru a improspata aerul din casa fierbe lamaia si pune-o intr-o bol in camera. Aceasta actioneaza ca un odorizant.
Albeste unghiile
Pentru a indeparta petele inestetice de pe unghii, stoarce o lamaie intr-un bol. Pune degetele la inmuiat in sucul de lamaie concentrat pentru 3 minute.
Lustruieste mobila
Pentru a sterge praful, poti folosi o solutie preparata din ulei de masline si zeama de lamaie. Tot ce trebuie sa faci este sa pulverizezi mobila cu aceasta solutie apoi sa o stergi cu o laveta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lamaie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre suc de lamaie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zeama de lamaie

Cele mai citite articole

Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016