Pentru blat:
- 8 oua;
- 200 g zahar;
- 200 g faina;
- vanilie.
Pentru crema:
- 4 oua;
- 100 g unt;
- 150 g zahar praf;
- 150 g migdale;
- vanilie.
Cum se prepara tortul cu frisca:
Pentru blat, se freaca spuma galbenusurile cu zahar, se adauga esenta de vanilie dupa gust, faina si apoi albusurile (batute spuma, separat); se toarna in forma de tort si se coace la foc potrivit, iar cand s-a racit se taie in trei blaturi care se insiropeaza cu sirop de apa cu zahar. Crema se face din 4 galbenusuri frecate cu unt, la care se adauga zaharul, migdalele si vanilia. Blaturile se umplu cu aceasta crema, iar tortul se imbraca cu un strat de frisca. Se decoreaza cu fructe, de preferinta ananas, struguri sau piersici.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!