Pentru blat:
- 8 oua;
- 200 g zahar;
- 200 g faina;
- vanilie.
Pentru crema:
- 4 oua;
- 100 g unt;
- 150 g zahar praf;
- 150 g migdale;
- vanilie.
Cum se prepara tortul cu frisca:
Pentru blat, se freaca spuma galbenusurile cu zahar, se adauga esenta de vanilie dupa gust, faina si apoi albusurile (batute spuma, separat); se toarna in forma de tort si se coace la foc potrivit, iar cand s-a racit se taie in trei blaturi care se insiropeaza cu sirop de apa cu zahar. Crema se face din 4 galbenusuri frecate cu unt, la care se adauga zaharul, migdalele si vanilia. Blaturile se umplu cu aceasta crema, iar tortul se imbraca cu un strat de frisca. Se decoreaza cu fructe, de preferinta ananas, struguri sau piersici.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Strategia Business4Edu - Educatie cu mindset de leadership
Strategia Business4Edu – Educatie cu mindset de leadership va ofera instrumente clare pentru a transforma procesul de invatare intr-o experienta mai placuta mai eficienta si mai relevanta pentru copii si pentru comunitatea scolara In acest moment lucrarea & 39;Strategie Business4Edu - Educatie cu mindset de leadership& 39; este in curs...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.roRedactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii






























