Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Calitatea si durata de viata indelungata, cele mai importante aspecte legate de un implant dentar

de Sunt Fericita la 2022-01-28
Calitatea si durata de viata indelungata, cele mai importante aspecte legate de un implant dentar
Oricine se poate confrunta cu momentul in care pierde un dinte. Indiferent daca este vorba de o extractie sau de un accident, nimeni nu vrea sa se afle in aceasta situatie neplacuta. Din cauza unui astfel de eveniment, foarte multe persoane se simt nesigure si evita sa rada sau sa zambeasca.


Daca te afli intr-o astfel de situatie, trebuie sa stii ca exista mai multe metode de a rezolva problema cu care te confrunti. Cu toate acestea, una dintre cele mai simple, rapide si eficiente solutii este reprezentata de un implant dentar. Descopera mai multe despre aceasta procedura medicala in continuare!
 

Ce este un implant?


Pentru a realiza un implant, medicina dentara foloseste suruburi din titan, al caror scop este inlocuirea dintilor lipsa. Dupa ce implantul a fost introdus in locul desemnat, la acesta poate fi atasata o coroana (un dinte) sau o proteza dentara intreaga.


Din moment ce un implant dentar va fi insurubat in os, este important sa existe suficient os. Astfel, se intampla adeseori ca osul sa fie completat, iar forma gingiilor sa fie ajustata. Dupa cum observi, pentru realizarea unui implant de calitate, este necesara o planificare atenta, precum si o tehnica de lucru minutioasa. 


Care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont?


Pretul unui implant nu este foarte mare, motiv pentru care aceasta alegere se dovedeste avantajoasa pe termen indelungat. Totusi, exista o serie de aspecte de care trebuie sa tii cont pentru a fi sigur ca te vei bucura pentru mult timp de investitie!


1. Investeste intr-un tratament de lunga durata


Unul dintre principalele motive pentru care ar trebui sa optezi pentru un implant dentar este reprezentat de rezistenta indelungata a acestuia. Atunci cand este ingrijit corespunzator, un implant poate dura chiar si o viata intreaga.


Din acest motiv, medicii dentisti iti vor oferi recomandari si reguli de igiena orala. Daca le respecti, dantura ta va ramane intr-o forma excelenta, iar tu te vei putea bucura pentru un timp nelimitat de un zambet perfect.


2. Dintii invecinati trebuie protejati


In momentul in care un dinte cade sau este extras, dintii invecinati au tendinta de a se deplasa spre spatiul lipsa. Rezultatul este un aspect inestetic cauzat de schimbarea fizionomiei, acumularea de resturi alimentare si crearea unor distributii inegale a dintilor. 


Din fericire, un tratament cu implant te ajuta sa previi aceasta situatie. Implantul este o radacina artificiala care sprijina dintii din jurul sau, oprind migrarea naturala a acestora.


3. Alege tipul de implant dentar care ti se potriveste


Exista mai multe tipuri de implant dentar si este important sa optezi pentru cel care este 100% compatibil cu nevoile si preferintele tale. Specialistii clinicii stomatologice Dental Excellence te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere din acest punct de vedere. 


De exemplu, poti opta pentru implanturi INNO, produse in Coreea de Sud. Compania care ofera implanturi INNO colaboreaza cu institute de cercetare si diferite universitati renumite la nivel mondial. Totodata, ai posibilitatea de a alege un implant dentar Bredent, produs in Germania de catre o companie cu o experienta de peste 40 de ani in domeniu. 


Daca vrei sa descoperi mai multe detalii despre fiecare tip de implant, precum si despre aceasta procedura, nu ezita sa accesezi platforma online a clinicii Dental Excellence. Doar astfel, iti vei recapata nu doar zambetul de alta data, ci si increderea de sine!

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0