Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tu si noul tau implant dentar, o "simbioza" fericita!

de Sunt Fericita la 2022-05-17
Tu si noul tau implant dentar, o
Stiai ca implanturile dentare sunt 100% biocompatibile cu organismul uman? Aceste dispozitive de inlocuire a dintilor reprezinta cea mai eficienta metoda de restaurare dentara, avand o rata de succes de peste 97%. Firme renumite pe plan mondial au participat activ in ultimele doua decenii la elaborarea celor mai revolutionare tehnici si materiale utilizate in refacerea danturii.


Datorita studiilor de cercetare efectuate, s-a ajuns in prezent la performanta de a oferi un zambet impecabil chiar si pacientilor cu cazuri din cele mai complexe. Tipurile inovative de implant dentar poarta astazi cununa de lauri in implantologia moderna.
 
Verificarea gradului de sanatate a osului de insertie
 
Rezultatele remarcabile obtinute de medicii specialisti iti pot oferi garantia ca tu si noul tau implant veti fi intr-o simbioza fericita. La acest lucru contribuie si investigatiile medicale minutioase ce se efectueaza inainte de orice interventie chirurgicala orala. Determinarea calitatii osului in care urmeaza sa fie inserat implantul, prin intermediul computerului tomograf, este o etapa esentiala in succesul tratamentului. In cazul in care a trecut mai mult timp de la extractia dentara, iar osul s-a resorbit, neputand sustine implantul, este posibil ca planul de tratament sa contina si interventii ce constau in cresterea volumului de os, prin aditie osoasa si, eventual, sinus lifting.
 
Asadar, stabilirea gradului de sanatate a osului de insertie si capacitatea acestuia de a sustine noul implant dentar constituie temelia de la care se porneste in tratamentul de restaurare dentara. Orice interpretare eronata sau omisiune in aceasta etapa poate duce in timp la destabilizarea implantului inserat si esecul interventiei. 
 
 
Investigatii medicale suplimentare
 
Pe langa analiza detaliata de la nivelul osului, va fi atent investigat si istoricul tau medical. In cazul in care suferi de boli cronice, este posibil ca medicul sa iti recomande o serie de analize suplimentare inainte de a incepe tratamentul cu implant dentar. Astfel, orice risc va fi eliminat din start, iar tu vei fi in deplina siguranta.
 
Inserarea implanturilor
 
Dupa parcurgerea testelor medicale preliminare, poti accede la planul de tratament ce cuprinde inserarea radacinii artificiale si etapa protetica. In aceasta faza vei face practic cunostinta cu noul tau implant dentar. Daca iti este teama de durere, nu trebuie sa-ti faci nicio grija! Inserarea propriu-zisa a implanturilor se face sub efectul anesteziei, este o interventie nedureroasa si dureaza in jur de 30 de minute. Dupa inserare, implanturile vor fi acoperite cu gingia, pentru a ajuta la vindecarea cat mai rapida a tesuturilor din jur. Mai mult decat atat, pentru dintii din fata exista posibilitatea de a reface estetica printr-o coroana provizorie.
 
Perioada de osteointegrare si atasarea coroanei
 
La finalizarea perioadei de osteointegrare de 3-6 luni, etapa esentiala pentru stabilitatea viitoare a implantului, se monteaza, pentru o perioada de 2-3 saptamani, un bont de vindecare ce ajuta gingia sa capete o forma naturala, urmand ca apoi sa se ataseze o alta piesa, numita bont protetic, cu rol de suport pentru coroana dentara ce va inlocui dintele lipsa.
 
Atasarea coroanei dentare din ceramica, cu aspect asemanator cu cel al dintilor invecinati, este ultimul pas din tratamentul cu implant. Aceasta componenta de maxima importanta este cimentata pe bont, oferindu-ti un dinte 100% functional si estetic!
 
Respecta intocmai recomandarile venite din partea medicului implantolog, pe toata durata tratamentului, dar si dupa finalizarea lui, si te vei bucura, garantat, de un implant dentar ce va dura o viata!  
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0