Culorile urmatorului sezon variaza de la nuante deschise pana la cele foarte inchise de kaki, gri carbune, albastru sau negru, pana la tonuri vibrante de rosu sau violet. Totusi, in aceasta multitudine de optiuni pe care le ai pentru sezonul rece, cateva culori ies in evidenta.
Rosu aprins
Multi experti in moda cred ca rosu aprins va fi principala culoare a sezonului toamna/iarna 2010-2011, fiind prezenta la defilarile de moda de la Givenchy, Marc Jacobs, Dolce&Gabbana, Carolina Herrera sau Tommy Hilfiger. Tonurile de rosu aprins sunt prezente, de asemenea, si in cele mai importante tendinte ale machiajului acestui sezon.
Tonurile de camel
Avand in vedere puternica tendinta spre clasic a modei, nu este de mirare ca diversele nuante de bej revin in plina forta. Taieturile clasice sunt perfect reprezentate de tonurile pure de bej. Dupa cum vezi, combinarea ideii de confort cu un look stilat este mai usoara acum decat niciodata, daca stii sa alegi culorile potrivite.
Violet intens
Considerat o culoare regala, violetul a fost de multe ori folosit pentru a adauga o nota de maretie si unicitate unei tinute. Tonurile de purpuriu intens variaza de la culoarea prunei coapte pana la cea a orhideei.
Nuantele de kaki
Se pare ca vestimentatia cazona are inca o puternica influenta in moda acestui sezon, scotand din nou in evidenta culori precum kaki si oliv. Nuantele de verde sunt, de asemenea, folosite pentru a conferi feminitate unei tinute cu puternice accente masculine.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
