Fiind un antioxidant puternic, coenzima Q10 este capabila sa reduca dimensiunea tumorilor canceroase, sa minimizeze urmarile atacurilor cerebrale si vasculare, iar aplicata pe piele penetreaza straturile celulare ale acesteia si o protejeaza de degradarea oxidativa si deci de aparitia ridurilor", explica nutritionistul Lygia Alexandrescu.
Efectele coenzimei Q10 asupra slabitului pot fi atribuite abilitatii sale de a genera energie celulara, accelerand metabolismul si ajutandu-ne sa ajungem la greutatea dorita. Ea creste si abilitatea organismului de a transforma mancarea in energie si regleaza nivelul de grasimi si zahar din sange.
Este folosita in special pentru tratarea insuficientei cardiace, in tratamentul bolnavilor de Parkinson, in cazul unui sistem imunitar slabit si al hipertensiunii arteriale.
Mai mult, este un antioxidant similar vitaminei E care lupta impotriva imbatranirii pielii.
Coenzima Q10 (10 - 20 mg) poate fi gasita in peste (sardine si ton), carne de vita, ficat, spanac, broccoli, oua, alune. In plus, este indicat consumul coenzimei si sub forma de capsula uleioasa.
Sursa: Agerpres
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
