Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Macrou - Top 4 beneficii pentru sanatate

de Raluca Garbea la 2019-10-07
Macrou - Top 4 beneficii pentru sanatate
Macroul are numeroase beneficii pentru organism, fiind o alegere sanatoasa!


Valori nutritionale

Macroul este bogat in acizi grasi Omega-3, precum si vitamina B12 (aproape 700% din necesarul zilnic). In plus, contine minerale, cum ar fi - seleniu, cupru, fosfor si magneziu.

Acest tip de peste are, de asemenea, in compozitie cantitati mici de vitamina A, potasiu, zinc si sodiu.

Datorita acestui profil impresionant de nutrienti, macroul ramane unul dintre cele mai consumate sortimente de pesti din lume.

Iata care sunt principalele beneficii!

1) Contribuie la ingrijirea pielii

Cu cantitati mari de acizi grasi Omega-3 si seleniu, macroul contribuie la ingrijirea pielii.

Aceste substante actioneaza ca antioxidanti in organism, ajutand la reducerea stresului oxidativ si a efectelor radicalilor liberi, care sunt produsele secundare naturale ale metabolismului celular.

2) Ajuta la ingrijirea parului

Exista multe substante nutritive care sunt esentiale pentru ingrijirea parului, cum ar fi - proteinele, fierul, zincul si acizii grasi Omega-3.

O doza obisnuita de astfel de nutrienti in regimul zilnic te poate ajuta sa imbunatatesti aspectul si stralucirea parului, consolidand, in acelasi timp, firele de par si reducand anumite efecte, cum ar fi - matreata.

3) Intareste imunitatea

In ciuda faptului ca are un nivel scazut de vitamina C, macroul este apreciat pentru beneficiile sale asupra sistemului imunitar. Coenzima Q10 reprezinta unul dintre elementele unice din carnea de macrou, ce are legatura stransa cu prevenirea infectiilor si intarirea apararii organismului impotriva stresului oxidativ.

Acizii grasi Omega-3 sunt, de asemenea, cunoscuti pentru reducerea inflamatiei.

4) Scade colesterolul

Cu un nivel impresionant de acizi grasi Omega-3, macroul imbunatateste echilibrul colesterolului in organism prin scaderea colesterolului LDL si cresterea nivelului de colesterol HDL.



>> Daca ti-a placut articolul, iti recomandam - Ton - Top 5 beneficii pentru sanatate.





Sursa foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre macrou

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre beneficii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimentatie

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0