Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele 4 principii anti-imbatranire

Cele 4 principii anti-imbatranire
Exista multe tratamente impotriva imbatranirii, insa nici unul nu va functiona daca nu este combinat cu un stil de viata care sa promoveze sanatatea si intinerirea pielii. Iata cateva principii de baza de care sa tii cont atunci cand vrei sa te ingrijesti corect de pielea ta.


1. O PIELE SANATOASA. Pielea protejeaza corpul de impactul mediului, ea serveste ca o bariera intre mediu si corp; ea ajuta corpul sa nu piarda hidratarea de care are atat de multa nevoie. O alta functie importanta a pielii este sa tina substantele iritante, toxice si invazive, bacteriile si ciupercile departe de organele interne. Daca pielea nu este sanatoasa, ea nu va reusi sa indeplineasca aceste functii de baza.
2. HIDRATARE ADECVATA. Toate produsele de ingrijire a pielii sunt create in asa fel incat sa redea nivelul optim de hidratare. Desi nu este o substanta nutritiva in sine, apa este esentiala pentru functionarea organismului si prevenirea imbatranirii premature a pielii. Liniile fine si ridurile sunt rezultatul unei hidratari necorespunzatoare. Cand organismul nu are suficienta apa, pielea devine uscata si se decojeste. Apa hidrateaza tenul dinauntru inspre afara. Cafeaua, ceaiul, bauturile racoritoare carbogazoase sau cu cafeina nu au nici un rol in hidratarea organismului deoarece au efect diuretic, deci priveaza corpul de apa. S-a calculat ca pentru fiecare cana de cafea sau ceai ar trebui sa bei inca o cana de apa in plus.
3. VINDECAREA. Daunele aduse pielii si organismului de catre factorii externi (expunerea necorespunzatoare la soare, fumatul, poluarea) sau interni (dezechilibre hormonale) trebuie tratate zilnic. Identifica lucrurile care iti afecteaza sanatatea pielii si inlatura-le fara intarziere.
4. PROTEJAREA. Odata ce ai inceput un tratament anti-imbatranire sau o cura de dezintoxicare, ai grija sa te protejezi de toti factorii care ti-au facut rau: soare, fum de tigara, stres, poluare, alimentatie deficienta. Gaseste un echilibru in dieta pentru a ajuta organismul sa isi mareasca rezistenta, apeland la ceaiuri sau alimente cunoscute pentru ca au anumite efecte anti-inflamatorii, antioxidante, etc.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.9 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre organism

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre anti-imbatranire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre piele

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre corp

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0