Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai barfitoare zodii

de Camelia Diaconu la 2019-02-07
Cele mai barfitoare zodii
Barfa a existat de la inceputul lumii, insa discutiile pe care anumite zodii le au cu privire la alti oameni depasesc limita imaginatiei. Ele sunt cele mai barfitoare zodii, asa ca fereste-te sa intri in contact cu ele!


Sa iti spui parerea despre o anumita persoana pe care ai cunoscut-o nu inseamna barfa, insa in momentul in care toate discutiile tale sunt despre actiunile celorlalti, atunci inseamna ca barfesti. Din pacate, cinci dintre zodii au fost catalogate drept - cele mai barfitoare zodii. Iata care sunt acestea!
 
Gemeni. Chiar daca incep totul din joaca, Gemenii barfesc aproape toate persaoanele cu care intra in contact, chiar si prietenii apropiati. Au momente in care constientizeaza ca ating un punct sensibil, insa chiar si in momentele in care sunt confruntati, Gemenii tot nu renunta sa discute. Au intotdeauna replicile la ei si niciodata nu se dau de gol atunci cand isi propun. Au o energie debordanta, motiv pentru care sunt intotdeauna pregatiti de barfa in orice cerc social in care ar intra.
 
Balanta. Daca, de regula, sunt persoane retrase care stau in banca lor, Balantele cand se apuca sa barfeasca, ataca cu toate armele. Balantele spioneaza fara frica vietile celorlalti si nu obosesc niciodata sa umbe cu vorba dintr-o parte in alta. De cele mai multe ori, nativii acestei zodii barfesc si din cauza faptului ca nu au incredere in alti oameni si isi doresc intotdeauna sa detina ei controlul.
 
Capricorn. Capricornii investesc mult timp in barfa si chiar o fac la nivel de arta. Ei lupta cu toate armele pentru a le strica imaginea dusmanilor deoarece stiu ca aceasta este o cale sigura pentru succesul lor. Capricornii sunt detectivii perfecti. Ei pot afla totul despre ceilalti si pot face orice pentru a creste profesional, insa fara sa aiba curajul de a infrunta obstacolele.
 
Pesti. Pestii pretind ca barfesc tocmai pentru a-i ajuta pe ceilalti, fara sa fie rautaciosi, insa realitatea nu este deloc asa. Niciodata nu recunosc cand sunt pusi in fata faptului implinit si acuza ca ceilalti spun lucruri exagerate. De cele mai multe ori, ei sunt si descoperiti in momentul in care barfesc, iar atunci totul se intoarce impotriva lor. 
 
Varsator. Chiar daca la o prima vedere, par prietenii pefecti si de incredere, Varsatorii se afla in top pe lista barfitorilor.  Dau intotdeauna vina pe altii pentru faptele lor si nu isi asuma niciodata greselile. Nativii din zodia Varsator sunt inconjurati de multi prieteni falsi care doar profita de bunatatea lor. Varsatorii au incredere usor in oameni si indiferent de cate ori acestia le-au gresit anterior, ei tot cedeaza.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0