Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Zodii extrem de rebele care iti pot da mari batai de cap

de Sunt Fericita la 2019-03-11
5 Zodii extrem de rebele care iti pot da mari batai de cap
Sunt oameni care, in ciuda faptului ca iti doresti sa ii ajuti, nu vor sa accepte si sa perceapa drept ajutor faptele pe care le faci pentru ei. Confort astrologiei, aceste persoane au fost caracterizate de cinci semne zodiacale puternice. Iata care sunt zodiile rebele din zodiac si de ce este important sa ai mare grija cu ele!


Astrologia ne-a dezvaluit de-a lungul timpului o serie de comportamente si trasaturi ale semnelor zodiacale. De data aceasta, ne arata care sunt cele mai rebele zodii si de ce iti pot da mari batai de cap actiunile lor.
 
  • Berbec. Il stim deja incapatantul zodiacului, asa ca ne-am putea face destul de usor o parere despre comportamentul lui. Nativii din zodia Berbec nu vor sa tina cont de reguli. Ei isi doresc libertate deplina, iar initiativele lor sunt intotdeauna in functie doar de preferintele lor. Chiar daca la o prima vedere par a fi persoane conventioanale, in realitate acestia sunt in stare sa creeze un adevarat razboi atunci cand vine vorba despre alegerile lor.
     
  • Fecioara. Toate actiunile pe care le savarsesc acesti nativi iti dau de inteles comportamentul lor rebel. Nativii din zodia Fecioara nu suporta sa fie mintiti si nici sa fie luati la rost de catre persoane care sufera de sindromul sefiei. In momentul in care sunt tratati asa, se activeaza si devin greu de suportat.
     
  • Scorpion. Nativii din zodia Scorpion au cate o strategie pentru fiecare actiune pe care o fac. Nu ies niciodata la atac fara un plan bine stabilit si, in ciuda calmitatii lor uneori, atunci cand sunt nemultumiti de anumite conditii devin adevarati protestatari. Scorpionii nu prea urmeaza reguli, ci isi creeaza propriile reguli de joc pentru a castiga. Ei se muleaza intotdeauna dupa oameni pentru a-si vedea interesul, dar si pentru a fi bine vazuti.
     
  • Sagetator. Ei niciodata nu vor face ce spune restul lumii. Sagetatoriin stau si cantaresc foarte bine situatiile in care sunt pusi si actioneaza intotdeauna dupa bunul plac. Sunt firi rebele si isi doresc intotdeauna sa atraga de partea lor oamenii pe care ii plac. Actioneaza numai atunci cand se simt pregatiti si cand au suficiente argumente.
     
  • Varsator. Sunt nativii din zodiac care vor mereu sa iasa in evidenta prin caracterul lor rebel. Ei isi doresc sa epateze, vor sa fie cunoscuti si remarcati prin orice mijloace. In ceea ce ii priveste pe ei, rebeliunea este o trasatura absolut normal.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0