Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cheia succesului in business: 5 obiceiuri la care trebuie sa renunti!

de Sunt Fericita la 2021-08-13
Cheia succesului in business: 5 obiceiuri la care trebuie sa renunti!
Ai patruns de curand in zona de business sau iti doresti ca, pe viitor, sa pornesti propria ta afacere? Trebuie sa stii ca succesul se obtine cu mult efort si cu sacrificii, asadar flerul si norocul nu sunt singurele ingrediente de care ai nevoie pentru a reusi in acest domeniu. Esti interesat sa afli care este, concret, cheia succesului in afaceri? Incepe cu o lista de obiceiuri la care trebuie sa renunti si urmeaza sfaturile de mai jos!


1. Renunta la diminetile tarzii


Daca vrei sa ai succes in afaceri, prima regula este sa renunti la diminetile tarzii. Nu mai este un secret faptul ca cei mai multi dintre antreprenori muncesc foarte mult, fara a se rezuma doar la programul standard de 8 ore de lucru. Asadar, daca vrei sa te bucuri in continuare de timp pentru tine si pentru cei dragi, trezeste-te devreme si gandeste-te la ceea ce ai de facut in ziua respectiva. Renuntand la una, doua ore de somn vei putea sa iti fructifici timpul pe care il ai la dispozitie...nu degeaba se spune ca timpul inseamna bani!
2. Ia micul dejun

 

Pentru ca, atunci cand lucrezi la visul tau, ai putea fi tentat sa cazi in plasa orelor de munca peste program si implicit peste mesele principale ale zilei, sfatul nostru este sa nu dai skip micului-dejun. Hranindu-te corespunzator cel putin dimineata vei avea suficienta energie pentru intreaga zi. In plus, micul dejun este intotdeauna al campionilor!
3. Invata din greselile celorlalti


Mediul antreprenorial reprezinta unul din acele domenii in care poti invata, intr-adevar, din greselile pe care le-au facut altii, inaintea ta. Acest lucru nu poate decat sa te ajute si chiar sa eviti sa pierzi sume mari de bani. Cum poti sa descoperi, insa, principii importante din know how-ul  altora? Ei bine, pe de-o parte participand la evenimente din nisa in care activezi cu business-ul tau - acestea reprezinta o buna oportunitate de networking. O alta modalitate de a invata din greselile altor oameni de afaceri este lectura. Gasesti o multime de carti motivationale despre succes de la Curtea Veche care ofera repere importante pe care orice antreprenor trebuie sa le aiba pentru a razbi in mediul de afaceri. 
4. Priveste totul cu optimism

 

In afaceri, lucrurile nu merg intotdeauna ca pe roate, precum ti-ai dori; si totusi, acesta nu este un motiv sa te ingrijorezi inutil si in niciun caz sa renunti. Foarte important este sa privesti totul cu optimism - inclusiv esecurile vin la pachet cu o parte buna. Plangandu-te prea des si avand o perspectiva negativista nu vei face decat sa te scufunzi si mai mult in problema, in loc sa incerci sa gasesti o rezolvare cat mai rapid. 
5.Tine pasul cu tehnologia

 

Epoca in care calculele se faceau ”cu creionul pe hartie” este demult apusa. Astfel, in zilele noastre, foarte important pentru un om de afaceri este sa poata tine pasul cu tehnologia. Online-ul este o resursa inepuizabila de tool-uri si programe care pot usura munca unui antreprenor aflat la inceput de drum, iar partea buna este ca multe dintre acestea sunt complet gratuite. Multe dintre task-uri pot fi automatizate sau eficientizate, motiv pentru care, in 2021, este mai important ca niciodata sa profiti din plin de facilitatile oferite de tehnologia informatiei si a comunicarii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de mult vei suferi la menopauza si cat de mult vei fi afectata de efectele sale de lunga durata Unul din cei mai recunoscuti doctori...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre business

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre succes

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre afacere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre noroc

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre antreprenor

Cele mai citite articole

Oamenii de stiinta spun ca aproximativ jumatate din variatiile personalitatii umane sunt definite ...
Pentru un cuplu casatorit, iubirea trece prin diferite stadii de-a lungul timpului, de aceea ...
Iti oferim mai jos un model de cerere de angajare. Iata cum trebuie sa formulezi aceasta cerere!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016