Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Consumul de gelato italienesc, un trend ascendent acum si in Romania

Consumul de gelato italienesc, un trend ascendent acum si in Romania
de la 2016-06-03
Consumul de gelato italienesc, un trend ascendent acum si in Romania

In ultimii ani, consumul de gelato italian a cunoscut un trend ascendent si in Romania. Acest lucru se datoreaza faptului ca romanii au inceput sa experimenteze din ce in ce mai mult si din bucatariile internationale. Siviero Maria, brand-ul italian de gelato autentic aduce in Romania un gelato precum cel pe care il gasesti in gelateriile de pe strazile pietruite ale Romei sau pe strazile umbrite din Bologna.


Brand-ul Siviero Maria a ajuns pe piata din Romania inca din anul 2010, iar de atunci a inregistrat cresteri constante, chiar foarte accentuate in ultimii doi ani. Siviero Maria este un brand 100% italian, un gelato autentic produs in fabrica din Bentivoglio.

"Gelato este o categorie de desert rece care atrage tot mai multi consumatori, pentru ca spune o poveste, una veche de peste 5000 de ani si cu iz italian. Siviero Maria continua aceasta poveste a traditiei si a spiritului italian de la 1958",  a declarat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Gramatica - Fise de lucru rezolvate pentru clasa a VIII-a


Ghid complet de pregatire pentru un punctaj maxim la limba romana – gramatica – din cadrul Evaluarii Nationale clasa a VIII-a Culegerea de fise si teste pe care ti-o propunem acum urmareste familiarizarea elevilor cu formatul cerintelor de examen recapitularea materiei din programa de examen in timp util ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Un gelato este un desert ce contine un procent de grasimi de aproximativ 7%, in timp ce o inghetata are un procentaj de pana la 20% grasimi. Si asta inseamna si mai putine calorii. Iar prin textura sa cremoasa si aerata, iti da mai putin senzatia de „rece”.


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inghetata

Spune-ne opinia ta despre "Consumul de gelato italienesc, un trend ascendent acum si in Romania"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


5 + 8 =

Cele mai citite articole

Kilogramele in plus iti dau batai de cap? Incerci sa slabesti, insa nu reusesti? Atunci inseamna ca ...
Vitamina A, cunoscuta si sub numele de retinol, reprezinta un nutrient foarte important pentru ...
Consumul de ton ofera numeroase beneficii pentru sanatate, printre care - reducerea tulburarilor ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
Domnule doctor soțul meu a fost diagnosticat în urma cu 4 luni cu o bacterie ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0