- 100 g orez;
- 150 g peste;
- 2 oua;
- o legatura de patrunjel;
- 3-4 catei de usturoi;
- piper;
- sare;
- boia iute sau dulce;
- ulei pentru prajit.
Chiftelute de peste: modalitate de preparare
Fierbeti 100 g de orez, iar dupa ce s-a racit , amestecati-l cu 150 g de peste alb fiert si maruntit (macrou, salau, stiuca), patrunjel tocat marunt, 3-4 catei de usturoi. Se condimenteaza cu piper, boia (iute sau dulce). Adaugati doua oua pentru a lega compozitia.
Modelati chiftelutele si prajiti-le in ulei bine incins. Se servesc cu o garnitura de legume sau piure de cartofi.
Foto: caribbeanpot.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.8
din 5
- 5 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!