- 100 g orez;
- 150 g peste;
- 2 oua;
- o legatura de patrunjel;
- 3-4 catei de usturoi;
- piper;
- sare;
- boia iute sau dulce;
- ulei pentru prajit.
Chiftelute de peste: modalitate de preparare
Fierbeti 100 g de orez, iar dupa ce s-a racit , amestecati-l cu 150 g de peste alb fiert si maruntit (macrou, salau, stiuca), patrunjel tocat marunt, 3-4 catei de usturoi. Se condimenteaza cu piper, boia (iute sau dulce). Adaugati doua oua pentru a lega compozitia.
Modelati chiftelutele si prajiti-le in ulei bine incins. Se servesc cu o garnitura de legume sau piure de cartofi.
Foto: caribbeanpot.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.8
din 5
- 5 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!