2. Stabileste un set de reguli. La inceputul tratativelor, stabileste doua reguli: nimeni nu trebuie sa foloseasca intimidari la adresa celuilalt si nimeni nu pleaca pana nu se rezolva confllictul. Atunci cand una din partile aflate in conflict nu se va clinti, aminteste-i regulile.
3. Foloseste indicatii non-verbale. Poti sa dai din cap, asta va ajuta fiecare parte implicat in conflict sa se simta luata in considerare, insa ai grija sa nu para cumva sa esti de acord cu vreunul dintre ei. Evita sa arati cu degetul, la propriu. Cand cineva iti adreseaza un comentariu, uita-te in cealalta parte pentru a incuraja comunicarea bidirectionala.
4. Gaseste puncte comune celor doua tabere. Acest lucru important, pentru ca e primul pas clar spre impacare.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
