Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Etapele unui machiaj simplu, care iti poate schimba complet infatisarea

de Sunt Fericita la 2020-11-18
Etapele unui machiaj simplu, care iti poate schimba complet infatisarea
Putina pudra, un rimel si un luciu de buze pot schimba complet felul in care arata o femeie. In functie de fardurile pe care le alegem putem sa ne schimbam complet infatisarea, insa de multe ori conteaza si modul in care le aplicam!


Iata care sunt etapele unui machiaj simplu, care iti poate schimba complet infatisarea:

Fondul de ten
Aplica fondul de ten cu mici tuse dupa ce ti-ai curatat perfect fata. Fondul de ten este indispensabil oricarui tip de machiaj, iar datorita lui pielea se uniformizeaza si devine neteda. Culoarea fondului de ten trebuie sa fie cat mai apropiata de culoarea pielii tale si ar fi indicat sa il aplici cu 15 minute inaintea machiajului propriu-zis. Intinderea fondului de ten ar trebui sa nu dureze mai mult de doua minute. Aplica-l in patru puncte: barbie, frunte si pometi si incearca sa il intinzi din interior spre exterior.

Pudra
Alege o pudra translucida, care sa nu modifice culoarea fondului de ten si aplic-o cu ajutorul unei pensule mari. Atinge obrazul de jos in sus, apoi pe zonele fragile, precum zona ochilor. Iti recomandam o pudra cu textura fina, al carui pigment sa ofere o stralucire tenului/

Fardul de obraji
Trebuie sa dea obrazului relief fara sa accentueze ridurile. Aplica-l cu o miscare oblica, incepand de la ureche spre nas si estompeaza conturul cu un abur de pudra. Alege o nuanta de culoarea piersicii. Nuantele inchise te vor imbatrani!

Conturul ochilor
Foloseste un creion maro pentru a-ti accentua conturul ochilor. Traseaza o linie subtire pe pleoapa inferioara si incepe sa o ingrosi spre exterior. Traseaza o linie fina intre sprancene si ochi cu un creion alb, care sa dea mai multa luminozitate privirii. Nu uita sa aplici rimelul!

Rujul
Sa nu uiti niciodata de el! Daca folosesti un ruj mai inchis la culoare, deseneaza intai conturul cu un creion. Culoarea rujului trebuie sa varieze in functie de ora de program: pe timpul zilei sunt indicate culorile deschise, in nuante de roz pal, piersica, in timp ce seara le putem alege pe cele inchise, in tonuri de rosu sau violet.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.34 din 5 - 19 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre machiaj

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre makeup

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre farduri

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0