Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fa-ti ziua de azi mai frumoasa!

Fa-ti ziua de azi mai frumoasa!
Sper ca nu te-a suparat nimeni inca de la prima ora!



Daca ti s-a intamplat sa te enervezi la doar cateva minute dupa ce te-ai trezit, aminteste-ti urmatorul lucru: nimeni nu are voie sa te supere fara permisiunea ta. Cum asa? E foarte simplu. Aminteste-ti ca mintea ta este precum marea care pare tulbure atunci cand oglindeste nori de furtuna, dar are cea mai frumoasa nuanta de albastru atunci cand cerul este senin!

In realitate insa, apa marii este neschimbata, fie cerul innorat sau senin, tot asa este si mintea noastra care, in esenta, este intotdeauna aceeasi si in care putem regasi linistea daca ne amintim ca lucrurile din exterior nu ne pot afecta cu adevarat decat daca noi le permitem asta.

Asa ca trezeste-te in fiecare dimineata cu cateva minute mai devreme si fa-ti timp doar pentru tine. Daca iti place sa iti savurezi cafeaua in linistea diminetii, nu lasa graba sa iti strice un tabiet care iti aduce zambetul pe buze inca de la 7 dimineata!

Lucreaza la ceva care sa aiba o semnificatie pentru tine, care sa aiba sens si care sa nu fie facut doar din obligatie. Viata este prea scurta ca sa o umplem de lucruri lipsite de sens sau facute doar pentru cei din jurul nostru.

Termina ceva ce ai inceput acum catva timp si ai amanat momentul in care ai fi putut sa finalizezi. Te vei simti mult mai bine imediat dupa ce vei fi rezolvat ceea ce iti revenea uneori in minte sub forma unui gand sacaitor.

Petrece-ti timpul cu prieteni optimisti, zambitori si iubitori! Asta te va transforma si pe tine si te va face sa apreciezi mai mult ceea ce ai in acest moment.

Fa un lucru dragut pentru altcineva: poate ai o prietena care isi cauta de lucru si tocmai ai dat peste o oferta care crezi ca ar interesa-o. Iti ia un minut sa ii trimiti un e-mail si va aprecia faptul ca te-ai gandit la ea.

Concentreaza-te asupra prezentului si da ce ai mai bun acum, nu amana pentru maine. Concentreaza-te asupra oricarei activitati pe care o desfasori fara sa lasi gandurile sa iti zboare in alte directii sau, si mai grav, in alte momente din timp!

Fa cate un lucru pe rand pentru ca acesta este cel mai bun mod de a rezolva cat mai multe probleme si de a taia cat mai multe lucruri de pe lista. Vei vedea ca sentimentul pe care il ai dupa ce indeplinesti mai multe sarcini va fi cea mai buna recompensa.

Daca iti propui sa schimbi macar cateva dintre aceste aspecte, vei reusi sa transformi fiecare zi in una reusita tocmai pentru ca tu, asa cum am spus si la inceput, nu dai voie nimanui sa te supere!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre prezent

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre minte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ganduri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre timp

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zambet

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0