Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Invata sa previi cancerul

de Madalina Alexe la 2014-06-03
Invata sa previi cancerul
Lumea medicala a zilelor noastre este in continua schimbare. Din nefericire, aceasta nu este inspre binele nostru, caci a crescut foarte mult incidenta bolilor grave, a diverselor timpuri de cancer. Si la varste inimaginabil de mici. Nu ne mai asteptam doar la bunici si matuse indepartate sa se imbolnaveasca incurabil. Ci chiar si la copii. Cutremurator, stiu.


Din ghidul practic Cum sa lupti impotriva cancerului si sa invingi iti arata ce trebuie sa faci pentru a nu te mai baza pe medicamente si a incerca si altceva. Nu este vorba despre solutii magice, ci despre ce dieta trebuie sa urmezi pentru a te vindeca dinauntru. Informatia pe care o vei gasi aici depaseste cu mult mentalitatea din ziua de azi despre sanatate.
Ghidul practic Cum sa lupti impotriva cancerului si sa invingi este un best seller clasic in domeniul vindecarii naturiste. El ofera date stiintifice si fapte documentate pentru un tratament de succes si de prevenire a cancerului si a altor probleme de sanatate.
Medicii iti vor spune ca ai nevoie de peratie pentru a extirpa vreo tumora sau alta, dar sa stii ca solutia impotriva aparitiei tuturor tipurilor de cancer a fost descoperita acum 30 de ani. Cu toate acestea, ea este inca tinuta departe de cabinetele medicale.
Cum sa lupti impotriva impotriva cancerului si sa invingi se adreseaza celor care sunt in cautarea unui remediu naturist impotriva cancerului, dar si celor care vor sa-l previna. Dupa cum am spus, nu numai predeterminarea genetica trebuie luata in calcul, ci chiar mediul de viata in care traim (toxic, total impropriu vietuirii). 
Cu cativa zeci de ani in urma, cercetatorul stiintific European Dr. Johanna Budwig, nominalizat de sase ori la Premiile Nobel, a descoperit o formula in totalitate naturista. Aceasta nu doar proteja impotriva dezvoltarii cancerului, dar si lupta impotriva bolii deja existente. Oameni din intreaga lume care au fost diagnosticati cu cancer in faza terminala si trimisi acasa sa moara, au beneficiat de aceasta descoperire si au continuat sa duca o viata normala – multumita acestei formule.
Afla si tu despre ce este vorba >>>>>>>>>>>>
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cancer

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0