2 1/4 cani apa
3/4 cana malai
3/4 cana apa
1/4 cana zahar
1/2 lingurita sare
1 lingurita coaja de portocala
3 linguri unt topit
8 prune
zahar pudra
Preparare:
Prunele se spala, se scot samburii si apoi se taie pulpa pe lungime si se presara cu zahar pudra. Malaiul se amesteca cu 3/4 cana apa rece, zaharul si sare si se adauga peste restul de apa, pusa la fiert; se amesteca pana incepe sa fiarba din nou, dpa care se lasa pe foc mic pentru 10 minute. Se adauga si coaja de portocala. Amestecul de mamaliga se toarna intr-un vas rezistent la caldura, se lasa la racit pana se intareste, dupa care se taie cuburi si se frige pe gratar 4-5 minute. Mamaliga se serveste cu prunele zemoase deasupra si presarat cu zahar pudra.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!