2 1/4 cani apa
3/4 cana malai
3/4 cana apa
1/4 cana zahar
1/2 lingurita sare
1 lingurita coaja de portocala
3 linguri unt topit
8 prune
zahar pudra
Preparare:
Prunele se spala, se scot samburii si apoi se taie pulpa pe lungime si se presara cu zahar pudra. Malaiul se amesteca cu 3/4 cana apa rece, zaharul si sare si se adauga peste restul de apa, pusa la fiert; se amesteca pana incepe sa fiarba din nou, dpa care se lasa pe foc mic pentru 10 minute. Se adauga si coaja de portocala. Amestecul de mamaliga se toarna intr-un vas rezistent la caldura, se lasa la racit pana se intareste, dupa care se taie cuburi si se frige pe gratar 4-5 minute. Mamaliga se serveste cu prunele zemoase deasupra si presarat cu zahar pudra.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
