2 1/4 cani apa
3/4 cana malai
3/4 cana apa
1/4 cana zahar
1/2 lingurita sare
1 lingurita coaja de portocala
3 linguri unt topit
8 prune
zahar pudra
Preparare:
Prunele se spala, se scot samburii si apoi se taie pulpa pe lungime si se presara cu zahar pudra. Malaiul se amesteca cu 3/4 cana apa rece, zaharul si sare si se adauga peste restul de apa, pusa la fiert; se amesteca pana incepe sa fiarba din nou, dpa care se lasa pe foc mic pentru 10 minute. Se adauga si coaja de portocala. Amestecul de mamaliga se toarna intr-un vas rezistent la caldura, se lasa la racit pana se intareste, dupa care se taie cuburi si se frige pe gratar 4-5 minute. Mamaliga se serveste cu prunele zemoase deasupra si presarat cu zahar pudra.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
