50 ardei grasi
200 g sare
apa
Preparare:
Ardeii se spala, se curata de seminte, se presara sare in fiecare si se lasa intr-un castron pana a doua zi. Se ia un brocan mai mare in care se aseaza ardeii unul in altul, se umple borcanul cu lichidul lasat de ardei, iar deasupra se aseaza o scandurica pentru ca ardeii sa nu se ridice la suprafata. Daca nu exista suficient lichid cat sa acopere ardeii, se mai adauga apa sarata (fiarta in prealabil cu sare si racita). Gura borcanului se leaga cu celofan sau se pune un capac obisnuit, apoi se pastreaza la loc racoros.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
