50 ardei grasi
200 g sare
apa
Preparare:
Ardeii se spala, se curata de seminte, se presara sare in fiecare si se lasa intr-un castron pana a doua zi. Se ia un brocan mai mare in care se aseaza ardeii unul in altul, se umple borcanul cu lichidul lasat de ardei, iar deasupra se aseaza o scandurica pentru ca ardeii sa nu se ridice la suprafata. Daca nu exista suficient lichid cat sa acopere ardeii, se mai adauga apa sarata (fiarta in prealabil cu sare si racita). Gura borcanului se leaga cu celofan sau se pune un capac obisnuit, apoi se pastreaza la loc racoros.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
