Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum stau zodiile cu dragostea in vara 2017

de Viorica Ghinea la 2017-06-21
Cum stau zodiile cu dragostea in vara 2017
Vara 2017 aduce schimbari interesante pe plan sentimental pentru toate semnele zodiacale. Oare te afli printre zodiile carora le surad astrele ori printre cele pe care le paraseste norocul in dragoste? Citeste in randurile urmatoare cum stau zodiile cu dragostea in vara 2017!


Horoscopul de dragoste al verii 2017


Berbec

Toti ochii sunt indreptati spre tine in aceasta vara, astfel ca nu ar trebui sa fii surprinsa daca vei face cuceriri la fiecare pas. Este o idee buna sa preiei initiativa atunci cand iti place un barbat, mai ales daca el pare genul mai timid. Dar ai grija sa nu il sperii chiar de la inceput cu temperamentul tau vulcanic. Chiar daca vara 2017 va fi una plina, totusi nu iti vei gasi un partener asa cum iti doresti, ci te vei putea bucura doar de legaturi pasionale de scurta durata.

Taur

Iti doresti sa ai o relatie serioasa si exista sanse mari ca astrele sa iti indeplineasca acest vis in vara 2017. Cupidon ti-a tot dat tarcoale in ultima perioada, dar se pare ca nu te-a nimerit prea bine cu sageata iubirii. Ei bine, in urmatoarele luni nu va mai rata, astfel ca te poti astepta la o poveste de dragoste ca in filmele clasice. Desi totul suna extrem de bine, ai grija sa nu iti pierzi capul dupa primul care iti va iesi in cale. Pe langa barbatul potrivit, in aceasta vara vei mai intalni si unul care te va rani, astfel ca trebuie sa ai grija pe care dintre acestia il alegi de la inceput.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni au o vara plina la capitolul amoros. Le dau tarcoale multi reprezentanti de sex opus, dar lor le este dificil sa se hotarasca doar la unul, astfel ca vor testa mai multe persoane in acelasi timp. Daca iti da si tie tarcoale acest gand, ai grija pentru ca s-ar putea ca toamna sa te gaseasca singura. Doar stii ce se intampla atunci cand fugi dupa mai multi iepuri in acelasi timp...

Rac

Racii se vor indragosti pana peste cap in aceasta vara si nu doar o data, ci de vreo trei ori. Fiecare poveste va fi unica si frumoasa in felul ei, dar niciuna nu va fi de durata spre dezamagirea nativilor. Dar nu fi suparata pentru ca nu a functionat, ci bucura-te pentru ca s-a intamplat. Dintre toate experientele amoroase vei avea ceva frumos de invatat, lucruri care iti vor fi de un real ajutor mai tarziu.

Leu

Vara 2017 va fi una pasionala pentru reprezentantii zodiei Leu. Daca sunt deja implicati intr-o relatie de dragoste, vor avea numeroase ocazii pentru a o condimenta. Iar daca se numara printre celibatari, se vor indragosti nebuneste de un barbat destul de interesant. Povestea va fi una surprinzatoare fiindca vor simti ceva special pentru o persoana pe care nici macar nu o observasera pana atunci.

Fecioara

Fecioarele vor plati in vara 2017 pentru greselile amoroase pe care le-au tot facut pana acum. Practic, tot ceea ce au facut rau se va intoarce impotriva lor. Vor avea parte de lucruri frumoase doar cei care au apreciat iubirea atunci cand a aparut in calea lor. Cei care au cautat in alta parte vor suferi o dezamagire. Dar acum este o buna perioada pentru ca nativii sa descopere de ce anume au nevoie intr-o legatura sentimentala.

Balanta

Planeta Jupiter a fost darnica cu tine pana acum, dar se pare ca in vara 2017 isi diminueaza forta asupra ta. Nu vei avea parte de acea schimbare pe care ti-o doresti pe plan sentimental, cel putin nu in prezent. Trebuie sa mai ai rabdare, fiindca nu vei putea sa pui in practica planurile sentimentale la care te tot gandesti in ultima perioada. Important este sa nu iti pierzi determinarea, ci sa lupti in continuare.

Scorpion

Si Scorpionii vor avea parte de cateva momente interesante pe plan sentimental, mai ales in prima parte a verii 2017. Desi vor mai trece si prin perioade in care se vor simti nesiguri, astrele ii vor ajuta pana la urma sa ajunga in bratele persoanei potrivite. Acestia sunt destul de aproape de gasirea partenerului ideal, insa totul depinde de modul in care vor reactiona. Atitudinea lor intensa ar putea sa fie cel mai mare dusman in acest caz.

Sagetator

Reprezentantii acestei zodii vor avea parte de probleme sentimentale, insa vor trece cu bine peste toate. Important este sa isi faca ordine in viata, sa isi clarifice sentimentele si sa realizeze ca pot invata multe din greselile pe care le-au facut pana acum. Daca te afli intr-o relatie toxica, nu ar trebui sa stai prea mult pe ganduri daca sa o inchei ori nu. In adancul inimii stii ce ai de facut...

Capricorn

Astrele te sfatuiesc sa ai grija in aceasta vara la capitolul amoros. O poveste frumoasa de dragoste se poate incheia fulgerator daca nu reusesti sa te temperezi la timp. Invata sa lasi de la tine in relatia cu cel drag si relatia voastra va deveni una mai stransa si mai armonioasa. Nativii singuri sunt incurajati de astre sa faca demersuri sentimentale, pentru ca se vor putea bucura de succes in randul reprezentantilor de sex opus.

Varsator

Horoscopul dragostei aduce multe schimbari in viata Varsatorilor. Nu scapi de dorinta intensa de a face schimbari sentimentale mari nici in aceasta vara. Reprezentantii implicati in relatii serioase sunt dispusi sa isi asume angajamente mari, sa faca pasul cel important, dar se pare ca partenerul lor are alte planuri de viata. Iar nativii celibatari ii vor uimi pe toti atunci cand vor aparea dintr-o data cu un partener stabil.

Pesti

In vara 2017, Pestii au noroc sa intalneasca un partener care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu ei. Surprizele amoroase sunt rezervate in special celor care nu au avut prea mult noroc pe plan sentimental pana acum. Daca aveai impresia ca nu ti se mai poate intampla nimic pe plan amoros, norocul in dragoste iti va surade atunci cand te astepti mai putin.

Esti pregatita pentru schimbarile care te asteapta pe plan sentimental in vara 2017? Ce parere ai despre horoscopul dragostei?

Citeste si ce sa ii daruiesti partenerului in functie de zodie!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre horoscop

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0