- 4 rosii taiate in sferturi;
- 2-4 catei de usturoi, feliati;
- 1/2 ierburi aromate (busuioc, rozmarin, dafin sau altceva);
- 1/3 cana otet alb (merge si otetul de mere);
- 1 lingura sare;
- 1 cana apa calda;
- 1 lingura suc de lamaie (optional).
Cum se prepara muraturile cu rosii:
Aseaza feliile de rosii, usturoiul si celelalte ierburi aromatice intr-un borcan, astfel incat sa umple 3/4. Intr-o craticioara, amesteca otetul cu sarea si lasa sa fiarba pana cand se topeste sarea; toarna in borcan cand s-a racit de tot si completeaza cu apa daca e nevoie, pana cand lichidul acopera rosiile. Se pastreaza la frigider pentru o ora, dupa care pot fi consumate, in decurs de o saptamana.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
