- 4 rosii taiate in sferturi;
- 2-4 catei de usturoi, feliati;
- 1/2 ierburi aromate (busuioc, rozmarin, dafin sau altceva);
- 1/3 cana otet alb (merge si otetul de mere);
- 1 lingura sare;
- 1 cana apa calda;
- 1 lingura suc de lamaie (optional).
Cum se prepara muraturile cu rosii:
Aseaza feliile de rosii, usturoiul si celelalte ierburi aromatice intr-un borcan, astfel incat sa umple 3/4. Intr-o craticioara, amesteca otetul cu sarea si lasa sa fiarba pana cand se topeste sarea; toarna in borcan cand s-a racit de tot si completeaza cu apa daca e nevoie, pana cand lichidul acopera rosiile. Se pastreaza la frigider pentru o ora, dupa care pot fi consumate, in decurs de o saptamana.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
