4 bucati mari de ton
sucul de la 2 lamai
4 catei de usturoi, pisati
1 ardei rosu
putina sare
300 ml apa
putina faina
1 ceapa, taiata fideluta
3 rosii, decojite sau din conserva
1 frunza de dafin
boia iute, dupa gust
Preparare:
Amesteca sucul de lamaie cu usturoiul pisat, un praf de boia iute si sare si toarna sosul acesta peste feliile de ton, intr-o cratita. Adauga apa si lasa la marinat timp de 1-2 ore. Dupa 2 ore, scoape pestele, trece-l prin faina si trage-l la tigaie pana cand devine auriu pe ambele parti. Scoate tonul din tigaie si pastreaza-l cald. Mai trage la tigaie ceapa si ardeiul rosu, adauga rosiile si frunza de dafin, mai adauga apa daca e nevoie si lasa cateva minute sa fiarba. Spre final, adauga in tigaie si pestele, acopera si mai lasa 10 minute. Se serveste cald, cu suc de lamaie.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
