4 bucati mari de ton
sucul de la 2 lamai
4 catei de usturoi, pisati
1 ardei rosu
putina sare
300 ml apa
putina faina
1 ceapa, taiata fideluta
3 rosii, decojite sau din conserva
1 frunza de dafin
boia iute, dupa gust
Preparare:
Amesteca sucul de lamaie cu usturoiul pisat, un praf de boia iute si sare si toarna sosul acesta peste feliile de ton, intr-o cratita. Adauga apa si lasa la marinat timp de 1-2 ore. Dupa 2 ore, scoape pestele, trece-l prin faina si trage-l la tigaie pana cand devine auriu pe ambele parti. Scoate tonul din tigaie si pastreaza-l cald. Mai trage la tigaie ceapa si ardeiul rosu, adauga rosiile si frunza de dafin, mai adauga apa daca e nevoie si lasa cateva minute sa fiarba. Spre final, adauga in tigaie si pestele, acopera si mai lasa 10 minute. Se serveste cald, cu suc de lamaie.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei
In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!