4 bucati mari de ton
sucul de la 2 lamai
4 catei de usturoi, pisati
1 ardei rosu
putina sare
300 ml apa
putina faina
1 ceapa, taiata fideluta
3 rosii, decojite sau din conserva
1 frunza de dafin
boia iute, dupa gust
Preparare:
Amesteca sucul de lamaie cu usturoiul pisat, un praf de boia iute si sare si toarna sosul acesta peste feliile de ton, intr-o cratita. Adauga apa si lasa la marinat timp de 1-2 ore. Dupa 2 ore, scoape pestele, trece-l prin faina si trage-l la tigaie pana cand devine auriu pe ambele parti. Scoate tonul din tigaie si pastreaza-l cald. Mai trage la tigaie ceapa si ardeiul rosu, adauga rosiile si frunza de dafin, mai adauga apa daca e nevoie si lasa cateva minute sa fiarba. Spre final, adauga in tigaie si pestele, acopera si mai lasa 10 minute. Se serveste cald, cu suc de lamaie.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
