Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Papusile Muppets revin pe ecrane intr-un film clasic

Papusile Muppets revin pe ecrane intr-un film clasic
Broscoiul Kermit, Miss Piggy si intreaga "menajerie" din "Papusile Muppets" vor reveni pe marile ecrane, dupa o perioada mai putin stralucita, gratie studiourilor Disney, intr-un film care a refuzat sa adopte moda tehnologiei 3D, preferand sa ramana cat mai aproape de stilul original al serialului.


Marionetele inventate de americanul Jim Henson, decedat in 1990, nu au mai cunoscut onorurile marelui ecran din 1999, cand a fost lansat "Muppets in spatiu/ Muppets From Space", cel mai recent film din aceasta franciza bazata pe serialul "The Muppet Show", care a avut un mare succes la televiziune in anii 1970 si 1980.

Mereu aflati in cautarea unor personaje populare, ce pot fi adaptate pentru micile si marile ecrane, dar si incluse in parcurile lor de distractii si in programele de comercializare de produse derivate, reprezentantii grupului Disney au cumparat drepturile asupra papusilor Muppets in 2004, cu obiectivul declarat de a le reda acestor marionete succesul de altadata, dar si sa obtina venituri substantiale.

Filmul "Papusile Muppets/The Muppets", considerat primul act din aceasta tentativa de relansare, va avea premiera pe marile ecrane nord-americane miercuri, pentru a coincide cu acest weekend prelungit de Ziua Recunostintei, o mare sarbatoare familiala din SUA.

Cu un scenariu scris de Jason Segel si Nicholas Stoller, acest film il aduce in prim-plan pe Walter, un "muppet" care il convinge pe Kermit sa isi reia rolul din "The Muppet Show", in teatrul original din anii 1970, pentru a-l salva de la demolare.

Filmul, in care joaca Amy Adams si Jason Segel, este regizat de britanicul James Bobin, care isi face in acest fel debutul in lungmetraj.

James Bobin a spus ca a acceptat acest proiect intrucat "toata lumea era de acord sa faca acest film intr-un mod cat mai traditional posibil".

"Tehnica 3D nu a fost niciodata o optiune, nu a fost luata in considerare, nu am vorbit despre ea niciodata", a spus cineastul britanic, cu ocazia conferintei de prezentare a filmului, organizata intr-un hotel din Beverly Hills.

"Trebuie sa ramanem fidel marionetelor, iar ele sunt sufletul filmului. Nu poti sa-l faci pe Kermit sa danseze si sa sara in aer cu efecte speciale. Este important faptul ca papusile lui Jim Henson au fost intotdeauna foarte simple, doar figurine din panza sau blana, ceea ce le da un aspect sincer si linistitor", a spus James Bobin.

Realizatorii filmului au dorit in acelasi timp sa respecte traditiile bine stabilite de serialul TV "Muppet Show" si de filmele care au urmat, in special aparitia starurilor invitate, a muzicienilor numerosi si umorul special al lui Kermit si al prietenilor acestuia.

"Intotdeauna am adorat asta. Glumele care sunt spuse in serie, fara incetare, reprezinta o forma de comedie pe care am pierdut-o in ultimii ani in Statele Unite si in Marea Britanie, unde se incearca starnirea rasului mai degraba prin dialoguri si replici cizelate", spune James Bobin.

In opinia regizorului britanic, serialul "The Muppet Show" a revolutionat televiziunea: "Era un serial care nu era doar pentru copii. Toata lumea putea sa il vizioneze si sa gaseasca in el ceva care sa ii placa. Fara papusile Muppets nu am fi avut probabil niciodata «Familia Simpson» si nici alte filme produse de Pixar".

"Este, in acelasi timp, un serial care promoveaza valori precum speranta si optimismul. Iar in zilele noastre, acestea sunt lucruri care nu pot sa faca rau", a concluzionat James Bobin.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre serial

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre film

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre papusi

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0