Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

2 dressinguri pentru salate recomandate de Jamie Oliver

2 dressinguri pentru salate recomandate de Jamie Oliver
2 dressinguri pentru salate recomandate de Jamie Oliver

Adauga un plus de savoare salatelor pe care le prepari cu aceste delicioase dresinguri. Poate salata este una simpla, insa mixul de arome din dressing este cel care o face cu adevarat gustoasa.


Sosurile propuse de Jamie Oliver se prepara foarte usor, combinand cateva ingrediente simple si delicioase.

Evita sa cumperi sosuri pentru salata din magazin deoarece contin multe calorii si iti pun in pericol silueta. Ofera savoare retetelor tale cu aceste 2 dressinguri pe care ti le recomandam mai jos:

Sos frantuzesc

Ingrediente:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Culegere pentru invatarea limbii engleze - Fise de lucru practice Clasele 0-IV


Aceasta metoda revolutionara ii permite copilului dvs sa invete la perfectie limba engleza Apelati la aceasta metoda si bucurati-va in scurt timp de progresele spectaculoase ale copilului dvs • fixare profunda a informatiilor • vocabular bogat • exprimare corecta si eleganta exact ca a unui vorbitor nativ de engleza ...

Oferta Speciala
valabila 48h


- un catel de usturoi;
- 1 lingurita mustar Dijon;
- 2 linguri otet;
- 6 linguri ulei de masline;
- sare de mare;
- piper negru macinat.

Pune intr-un mojar sarea si paseaza usturoiul. Apoi intr-un bol adauga toate ingredientele si amesteca-le bine.

Sos de iaurt

- 80 g iaurt;
- 2 linguri otet;
- 1 lingura ulei de masline;
- sare;
- piper proaspat macinat.

Amesteca ingredientele si adauga-le peste salata. Gustul este exceptional.

Iata si alte retete ale celebrului bucatar:

- pui in lapte;
- cartofi la cuptor cu rozmarin si usturoi.


Sursa: jamieoliver.com
Foto: www.cooksmarts.com


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.6 din 5 - 25 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre jamie oliver

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sosuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sos de iaurt

Spune-ne opinia ta despre "2 dressinguri pentru salate recomandate de Jamie Oliver"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


4 + 6 =

Cele mai citite articole

Exista intrebari care te ajuta sa intelegi mai bine persoana cu care vorbesti.
Francezii realizeaza filme foarte bune despre valori si cel mai important lucru este ca fac acest ...
Fiecare dus al zilei trebuie sa fie un moment de relaxare care sa iti ofere energie si buna ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Sigur bunica stia ce-s alea oregano si chimen :
Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0