Aveti nevoie de:
- un dovleac
- o vanata
- 5 rosii potrivite
- 100 gr ciuperci
- 3 ardei grasi
- 3 cepe mari
- un ardei iute
- o capatana de usturoi
Reteta ratatouille: modalitate de preparare
Toate alimentele vor fi spalate bine si puse pe gratar sau bagate intr-o tava la cuptor. Dovleacul si vanata sunt singurele pe care le veti felia subtire inainte, celelalte legume fiind pastrate intregi.
Decojiti ceapa si puneti-o prima la copt. Adaugati dovleacul si vanata feliate, iar apoi ardeii grasi, ciupercile si la final rosiile. Lasati-le sa se coaca bine, pana se inmoaie usor si prin o culoare usor aurie, iar apoi le scoateti intr-un vas mare.
Taiati toate legumele mici, decojiti rosiile cu grija, astfel incat sa nu pierdeti zeama, care da tot farmecul retetei. Adaugati sare si piper dupa gust si ardeiul iute taiat marunt.
Faceti un musdei simplu, doar cu sare, putin ulei si apa si adaugati deasupra.
In functie de preferinte, puteti adauga pentru aroma putin busuioc sau ierburi de provence.
Pofta buna!
Vezi aici si alte retete culinare>>
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
