Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa slabesti? Proteine pe care sa le consumi cand esti la dieta

de Camelia Diaconu la 2018-11-16
Vrei sa slabesti? Proteine pe care sa le consumi cand esti la dieta
In momentul in care vrei sa slabesti, sa te infometezi nu este deloc o solutie buna. Tot ce trebuie sa faci este sa consumi proteinele de care organismul tau are nevoie pentru a ajunge la greutatea ideala. Iata ce este indicat sa mananci daca vrei sa slabesti.


Proteinele sunt sursele alimentare care te ajuta sa ajungi la starea de satietate mai repede si care te tin departe de gustarile nesanatoase. Pot fi consumate dintr-o multime de legume, dar si multe alte alimente care iti mentin masa musculara si te ajuta sa arzi mai repede caloriile. 
 

7 alimente pe care sa le consumi in dieta de slabit

Oua. Sunt cea mai bogata sursa de proteine. 2 oua mari fierte au doar 140 de calorii si iti ofera 14 grame de proteina.  Consumul de oua te va ajuta sa ai o glicemie constanta si sa stai departe de alte tenatatii nesanatoase. Daca vei consuma oua la micul dejun, vei reusi sa iti diminuezi producerea hormonului foamei, care mai este denumit si hormonal gherlin si nu vei mai manca la fel de mult pentru urmatoarele ore. 
 
Somon salbatic. Este bogat in acizi grasi si ajuta la stimularea grasimilor. O portie de somon nu depaseste 160 de calorii si iti asigura22 de grame de proteine. 
 
Branza de vaci fara grasime. O cana de branza de vaci fara grasime iti va asigura o cantitate de 28 de proteine si nu mai mult de 160 de calorii. De asemenea, consumul de branza de vaci te va ajuta sa acumulezi masa musculara si sa pierzi mai multa grasime.
 
Piept de pui. O portie de piept de pui nu ajunge nici la 130 de calorii, dar iti asigura un aport de 26 de grame de proteine. Pieptul de pui dezosat fara piele este recomandat in dietele de slabire deoarece face minuni cu silueta. Te ajuta sa slabesti mult mai repede kilogramele de care ai nevoie.
 
Muschi de porc. Iti asigura aceeasi cantitate de grame de proteine precum pieptul de pui, respectiv 26, dar cu 30 de calorii mai mult. Muschiul de porc te ajuta sa scazi in greutate, dar nu si sa acumulezi masa muscular. 
 
Ton la conserva. La fel ca si in cazul somonului salbatic, tonul este o sursa reala de ardere a grasimilor si asigura o cantitate de 16 grame de proteine. Tonul din conserva poate fi consumat impreuna cu o salata din alte legume verzi, dar si simplu, daca iti place sa il mananci. Ai grija  insa ca nu trebuie consumat in exces deoarece contine mercur. 
 
Crochete din soia. Mini prajiturile din soia contin pana la 16 grame de proteine per portie si te ajuta sa ajungi la starea de satietate de care ai nevoie in dieta. De asmenea, crochetele din soia sunt si o sursa nemaipomenita de fibre, 7 grame per portie. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei


Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.9 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
    Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
    Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016