Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scoala online de engleza pentru copii nr 1 a Europei, acum si in Romania

de Sunt Fericita la 2021-10-22
Scoala online de engleza pentru copii nr 1 a Europei, acum si in Romania
In 2019, cand pandemia Covid-19 a intrat in vietile noastre, nimeni nu banuia ce efecte ar putea avea limitarea interactiunii fizice. Pentru o mare parte din populatie, educatia calitativa era posibila doar daca avea loc fata in fata. A studia de acasa, online si a avea performante academice pareau a fi doua idei greu de contopit, insa prezentul ne arata o alta realitate.


Iar Novakid, desemnata de compania de consultanta J'son&Partners drept „Scoala online de limba engleza pentru copii numarul 1 a Europei”, in 2021, o demonstreaza in fiecare zi, in practica.

O companie edtech (educational technology), Novakid a reusit sa combine utilizarea realitatii virtuale ori augmentate, a teoriilor si practicilor educationale in maniera cea mai benefica pentru copii.

 

Novakid se adreseaza copiilor de 4-12 ani si este alegerea a sute de mii de parinti din 36 de tari pentru cursuri online de limba engleza. Cum a reusit sa ajunga aici? Cu mult inainte de „scoala online”, inca din 2017, fondatorii Novakid au vazut potentialul acestui segment de activitate, prin analiza atenta a nevoilor copiilor.

Ani de cercetare si dezvoltare au dat viata unui concept inovator de predare, punand accent pe caracteristicile psihologice ale copiilor de varste diferite.

 

Lucrurile care sunt cu adevarat importante din punct de vedere psihologic atunci cand inveti o limba straina online sunt ascultarea limbajului, interactiunea cu o persoana si eliminarea fricii de a nu intelege ceva. Novakid isi propune sa recreeze conditiile in care un copil a fost capabil sa-si invete limba materna”, subliniaza Max Azarov, co-fondator si CEO Novakid.

 

 

Drumul spre performanta

 

Novakid, asemenea parintilor, isi doreste sa ofere atentie exclusiva fiecarui copil. Pentru aceasta, pune la dispozitie peste 1.000 de profesori vorbitori nativi de limba engleza, ce au o experienta de minimum doi ani de predare si detin diplome internationale/certificate CELTA, TEFL, TESOL, TKT.

 

Mai mult decat atat, profesorii autorizati sa predea pe platformele Novakid utilizeaza metode inovatoare de predare, exclusive, precum metoda de raspuns fizic total si metoda dialogului. Ce inseamna, mai exact? Ei bine, profesorii nu realizeaza doar prezentari cu diapozitive, ci interpreteaza materialul cu ajutorul gesturilor/mimicii pentru fiecare elev, in cadrul cursurilor individuale.

 

Este bine cunoscut faptul ca inteligenta artificiala creeaza un mediu dinamic, ce imbunatateste angajamentul copiilor si le dezvolta inteligenta si gandirea analitica. Utilizarea tehnologiei VR, de pilda, contribuie la cresterea motivatiei, la dezvoltarea unor perspective noi, dar si la majorarea gradului de empatie.

 

Daca va intrebati cum ramane cu evaluarea, aflati ca este una periodica si se realizeaza in functie de nivelul fiecarui cursant. Pentru o pregatire suplimentara, cei mici pot accesa o platforma de jocuri interactive, aprofundandu-si cunostintele.

 

Dupa cum afirma si Dmitry Malin, co-fondator si COO Novakid, „platforma Novakid pune accentul pe personalizarea, extragerea si analiza datelor, asistate de inteligenta artificiala, pentru cea mai buna experienta de invatare”, actiuni cu un impact imposibil de ignorat si niste rezultate admirabile.

 

Accesand site-ul https://www.novakidschool.com/ro/ puteti vizualiza activitatile propuse, profilul profesorilor, dar si ofertele disponibile.

Sectiunea de „Intrebari si raspunsuri” va poate ajuta sa clarificati cele mai des intalnite dileme ale parintilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre educatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre limba engleza

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0