Mesajele ce contin cuvantul „tu“ sunt de cele mai multe ori moduri de judecare sau de apreciere a altor persoane. Intr-o fraza la persoana a doua iti imaginezi ce simte celalalt. Dar de cele mai multe ori gresesti si provoci jignirea sau retragerea celuilalt, fiindca nimeni nu doreste sa fie judecat sau clasificat intr-un anumit mod.
Chiar si mesajele laudative, precum „Tu esti mereu atat de dragut“, pot fi interpretate ca judecata de valoare sau manipulare. Daca iti formulezi fraza ca pe un mesaj la persoana intai, totul functioneaza imediat mai bine: „Imi place modul cum te porti cu altii“.
Exprima-ti sentimentele, chiar si pe cele negative. Nu spune: „Esti atat de dezordonat! Strange-ti odata lucrurile de pe jos! Cred ca vrei sa ma superi!“, ci exprima-ti sentimentele: „Ma deranjeaza lucrurile tale de pe jos, abia facusem ordine aici“. Este important sa nu judeci comportamentul celuilalt, ci sa prezinti, fara reprosuri, care este problema ta.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!