Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Studiu: Cat timp folosesc romanii dispozitivele mobile si ce continut acceseaza

de Alina Ilie la 2015-10-23
Studiu: Cat timp folosesc romanii dispozitivele mobile si ce continut acceseaza
Potrivit unui studiu realizat EY Romania privind utilizarea dispozitivelor mobile in Romania, cea mai mare frecventa de utilizare a smartphone-urilor, de peste 200 de ori in 24 de ore se constata la segmentul de varsta 25-35 de ani (41%). Urmatorul segment cu frecventa mare de utilizare este cel cuprins intre 45-55 de ani (26%).


Persoanele cu varsta peste 55 de ani detin in cea mai mare proportie telefoane mobile (15%), cei de 45-55 ani detin phablete (30%), cei de 35-45 ani detin smartwatch–uri (49%) si tablete (40%), respondentii de 25-35 ani detin bratara fitness, in timp ce respondentii de 18-25 ani detin in cea mai mare proportie smartphone.  

33% dintre respondenti (cu varsta cuprinsa inte 25-35 ani sunt primii dintre cei care utilizeaza smartphone-urile imediat ce se trezesc dimineata), urmati de cei de 35-45 ani (29%) si cei de 18-25 ani (19%).

Mai putin interesate de utilizarea dispozitivului mobil dimineata sunt persoanele cu varsta cuprinsa intre 35-45 ani (40%).

Astfel, 98% dintre respondenti folosesc dispozitivele mobile pentru apelare, 91% pentru acces email, 89% pentru expediere de mesaje si respectiv pentru cautare pe internet si 86% pentru camera foto. Doar 34% folosesc dispozitivele mobile pentru shopping si numai 22% pentru diseminarea de fisiere.

Respondentii de 35-45 ani utilizeaza cel mai des aplicatiile de jocuri, educatie si calatorii si cel mai putin de muzica si lifestyle. Cei de 25-35 ani utilizeaza cel mai des aplicatiile de lifestyle, health & fitness si entertainment si cel mai putin de business si calatorii. Cei de 45-55 ani utilizeaza cel mai des aplicatiile de finante, business si calatorii si cel mai putin jocuri si health & fitness.

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre smartphone

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre telefon mobil

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre jocuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre muzica

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0