Pentru 4 portii:
	Ingrediente
	- 1 lingura de ulei de nuca de cocos
	- 3 cepe verzi, taiate in bucati
	- Sare
	- 3 catei de usturoi, taiati
	- 450 gr de mazare congelata
	- frunze de menta proaspata (sau 1 lingurita, daca folosim optiunea uscata)
	- 1 lingura de suc de lamaie
	- coaja de la jumatate de lamaie
	- 2 linguri de ulei de masline
	Instructiuni: 
	Timp de preparare: 15 minute
	Ia o tigaie de marime medie si incalzeste uleiul de nuca de cocos la temperatura medie. Adauga ceapa verde si putina sare si asteapta pana cand aceasta se inmoaie, cam 5 minute. Adauga usturoiul si mai asteapta 1 minut. Adauga mazarea si 3 cani de apa clocotinda, adu la punctul de fierbere cand mazarea este de un verde aprins si nu mai este inghetata.
	Pune amestecul in blender impreuna cu frunzele de menta, sucul de lamaie si coaja de lamaie, plus uleiul de masline. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust. 
	Supa poate fi pastrata la in frigider, intr-un recipient inchis ermetic pana la patru zile.
	Inainte de consum, se poate adauga si o lingura de smantana.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
				Strategia Business4Edu - Educatie cu mindset de leadership
Strategia Business4Edu – Educatie cu mindset de leadership va ofera instrumente clare pentru a transforma procesul de invatare intr-o experienta mai placuta mai eficienta si mai relevanta pentru copii si pentru comunitatea scolara In acest moment lucrarea & 39;Strategie Business4Edu - Educatie cu mindset de leadership& 39; este in curs...
				Oferta Speciala
valabila 48h
			
			
		valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

 
		 Categorii
 Categorii
 
 




 
	 
 
				














 RSS Flux RSS 2.0
 RSS Flux RSS 2.0  Sitemap XML
 Sitemap XML  
								