Pentru 4 portii:
Ingrediente
- 1 lingura de ulei de nuca de cocos
- 3 cepe verzi, taiate in bucati
- Sare
- 3 catei de usturoi, taiati
- 450 gr de mazare congelata
- frunze de menta proaspata (sau 1 lingurita, daca folosim optiunea uscata)
- 1 lingura de suc de lamaie
- coaja de la jumatate de lamaie
- 2 linguri de ulei de masline
Instructiuni:
Timp de preparare: 15 minute
Ia o tigaie de marime medie si incalzeste uleiul de nuca de cocos la temperatura medie. Adauga ceapa verde si putina sare si asteapta pana cand aceasta se inmoaie, cam 5 minute. Adauga usturoiul si mai asteapta 1 minut. Adauga mazarea si 3 cani de apa clocotinda, adu la punctul de fierbere cand mazarea este de un verde aprins si nu mai este inghetata.
Pune amestecul in blender impreuna cu frunzele de menta, sucul de lamaie si coaja de lamaie, plus uleiul de masline. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Supa poate fi pastrata la in frigider, intr-un recipient inchis ermetic pana la patru zile.
Inainte de consum, se poate adauga si o lingura de smantana.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
