Pentru 4 portii:
Ingrediente
- 1 lingura de ulei de nuca de cocos
- 3 cepe verzi, taiate in bucati
- Sare
- 3 catei de usturoi, taiati
- 450 gr de mazare congelata
- frunze de menta proaspata (sau 1 lingurita, daca folosim optiunea uscata)
- 1 lingura de suc de lamaie
- coaja de la jumatate de lamaie
- 2 linguri de ulei de masline
Instructiuni:
Timp de preparare: 15 minute
Ia o tigaie de marime medie si incalzeste uleiul de nuca de cocos la temperatura medie. Adauga ceapa verde si putina sare si asteapta pana cand aceasta se inmoaie, cam 5 minute. Adauga usturoiul si mai asteapta 1 minut. Adauga mazarea si 3 cani de apa clocotinda, adu la punctul de fierbere cand mazarea este de un verde aprins si nu mai este inghetata.
Pune amestecul in blender impreuna cu frunzele de menta, sucul de lamaie si coaja de lamaie, plus uleiul de masline. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Supa poate fi pastrata la in frigider, intr-un recipient inchis ermetic pana la patru zile.
Inainte de consum, se poate adauga si o lingura de smantana.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!