Ingrediente:
- 2 kg peste,
- ½ kg parmezan,
- 350g unt,
- sare.
Mod de preparare:
Pestele se curata, se spala si se lasa sa stea cu sare timp de 30 de minute. Apoi se asaza in tava, pe betisoare. Se umple burta pestelui cu bucati de unt si cu parmezan ras. Deasupra se pune untul incalzit si cascavalul ras. Se da la cuptor pana cand pestele este rumenit si bine patruns. Se serveste fierbinte, cu unt proaspat deasupra.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!