- 1 bucata fenicul;
- 1 ceapa mare;
- 5 catei de usturoi;
- 400 g mazare;
- 1/2 lingurita cimbru;
- 1 frunza de dafin;
- o mana de frunze de spanac;
- sare, piper, ardei iute, dupa gust.
Preparare:
Se incinge o lingura de ulei de masline intr-o oala, se adauga ceapa si feniculul si se lasa 8 minute; se completeaza cu apa, se adauga mazarea si frunza de dafin si se lasa sa fiarba. Intre timp se piseaza usturoiul cu o lingurita de ulei de masline. Cand mazarea e aproape gata, se adauga frunzele de spanac, usturoiul pisat si cimbrul. Se mai lasa pe foc inca 5-10 minute, se scoate fruza de dafin si se lasa sa se raceasca. Se paseaza cu furculita sau cu un mixer de mana si se serveste rece.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
