Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Supa de mazare, fenicul si spanac

Supa de mazare, fenicul si spanac
Supa de mazare, fenicul si spanac

Asta e o supa plina de vitamine si fier. Daca strambi din nas la ideea sa ai atata verde in farfurie, nu uita ca nu ingredientele in sine sunt vinovate pentru o mancare nereusita, ci iscusinta bucatarului.


Ingrediente:
- 1 bucata fenicul;
- 1 ceapa mare;
- 5 catei de usturoi;
- 400 g mazare;
- 1/2 lingurita cimbru;
- 1 frunza de dafin;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a


Textele care-ti asigura punctajul maxim la proba de limba romana a examenului de Evaluare Nationala clasa a VIII-a Elaborata de un grup de profesori lucrarea Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a are un singur scop instruirea elevului pentru depasirea obstacolului reprezentat de textul cerut indiferent de natura...

Oferta Speciala
valabila 48h

- o mana de frunze de spanac;
- sare, piper, ardei iute, dupa gust.
Preparare:
Se incinge o lingura de ulei de masline intr-o oala, se adauga ceapa si feniculul si se lasa 8 minute; se completeaza cu apa, se adauga mazarea si frunza de dafin si se lasa sa fiarba. Intre timp se piseaza usturoiul cu o lingurita de ulei de masline. Cand mazarea e aproape gata, se adauga frunzele de spanac, usturoiul pisat si cimbrul. Se mai lasa pe foc inca 5-10 minute, se scoate fruza de dafin si se lasa sa se raceasca. Se paseaza cu furculita sau cu un mixer de mana si se serveste rece.


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fenicul

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre spanac

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mazare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre supa

Spune-ne opinia ta despre "Supa de mazare, fenicul si spanac"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


3 + 7 =

Cele mai citite articole

Trebuie sa le eviti! Aceste greseli de curatare a tenului pot avea un efect nedorit. Imbatranirea ...
Crezi ca ai dat suficienti bani pe tot felul de medicamente pana acum si te-ai saturat? Exista ...
Fotografia nu este doar un hobby, poate fi si o metoda foarte buna de autovindecare, o terapie ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0