Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Supa de mazare, fenicul si spanac

Supa de mazare, fenicul si spanac
Asta e o supa plina de vitamine si fier. Daca strambi din nas la ideea sa ai atata verde in farfurie, nu uita ca nu ingredientele in sine sunt vinovate pentru o mancare nereusita, ci iscusinta bucatarului.


Ingrediente:
- 1 bucata fenicul;
- 1 ceapa mare;
- 5 catei de usturoi;
- 400 g mazare;
- 1/2 lingurita cimbru;
- 1 frunza de dafin;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Bacalaureat 2020 Teste rezolvate la limba si literatura romana profil real


Teste in conformitate cu  programa BAC la limba si literatura romana 2020 Copilul dvs se afla in fata unui pas important din viata lui examenul de bacalaureat altadata numit si examenul de maturitate   Sunteti ingrijorat E normal Pentru ca trecerea cu bine a examenului de bac inseamna accesul la o anumita facultate ba chiar si...

Oferta Speciala
valabila 48h

- o mana de frunze de spanac;
- sare, piper, ardei iute, dupa gust.
Preparare:
Se incinge o lingura de ulei de masline intr-o oala, se adauga ceapa si feniculul si se lasa 8 minute; se completeaza cu apa, se adauga mazarea si frunza de dafin si se lasa sa fiarba. Intre timp se piseaza usturoiul cu o lingurita de ulei de masline. Cand mazarea e aproape gata, se adauga frunzele de spanac, usturoiul pisat si cimbrul. Se mai lasa pe foc inca 5-10 minute, se scoate fruza de dafin si se lasa sa se raceasca. Se paseaza cu furculita sau cu un mixer de mana si se serveste rece.


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fenicul

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre spanac

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mazare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre supa

Spune-ne opinia ta despre "Supa de mazare, fenicul si spanac"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


2 + 5 =

Cele mai citite articole

Tratamentul cu Remdesivir pentru combatarea si inlaturarea Covid-19 are acum pret, dupa ce compania ...
"Esti ceea ce mananci", nu? Acest proverb este cat se poate de adevarat si aplicabil pentru ...
Vesti bune pentru cei interesati de arta, chiar si atunci cand panemia inca nu ne-a parasit. ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Prima data sa-l citesc
Nr. 5- Mancatul inainte de somn este total neindicat! Mancatul seara este neindicat doarece in ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0