- 1 bucata fenicul;
- 1 ceapa mare;
- 5 catei de usturoi;
- 400 g mazare;
- 1/2 lingurita cimbru;
- 1 frunza de dafin;
- o mana de frunze de spanac;
- sare, piper, ardei iute, dupa gust.
Preparare:
Se incinge o lingura de ulei de masline intr-o oala, se adauga ceapa si feniculul si se lasa 8 minute; se completeaza cu apa, se adauga mazarea si frunza de dafin si se lasa sa fiarba. Intre timp se piseaza usturoiul cu o lingurita de ulei de masline. Cand mazarea e aproape gata, se adauga frunzele de spanac, usturoiul pisat si cimbrul. Se mai lasa pe foc inca 5-10 minute, se scoate fruza de dafin si se lasa sa se raceasca. Se paseaza cu furculita sau cu un mixer de mana si se serveste rece.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!