Sosul a fost inventat de catre un nobil francez numit Louis de Bechamel.
Ingrediente pentru sos Bechamel:
- 100 g unt;
.jpg)
- 400 ml lapte;
- 3 linguri de faina;
- sare;
- piper alb macinat;
- nucsoara.
Sos Bechamel - modalitate de preparare
Intr-o tigaie mare se topeste untul la foc mic, apoi se adauga faina treptat si se amesteca continuu ca sa nu se formeze cocoloase. Dupa ce se incorporeaza faina, adaugam laptele si amestecam din nou pana se ingroasa sosul.
Lasam sosul la foc mediu aproximativ 15 minute si la final adaugam sare, piper si nucsoara.
Sosul Bechamel poate fi servit alaturi de peste, carne sau legume.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
