Sosul a fost inventat de catre un nobil francez numit Louis de Bechamel.
Ingrediente pentru sos Bechamel:
- 100 g unt;
- 400 ml lapte;
- 3 linguri de faina;
- sare;
- piper alb macinat;
- nucsoara.
Sos Bechamel - modalitate de preparare
Intr-o tigaie mare se topeste untul la foc mic, apoi se adauga faina treptat si se amesteca continuu ca sa nu se formeze cocoloase. Dupa ce se incorporeaza faina, adaugam laptele si amestecam din nou pana se ingroasa sosul.
Lasam sosul la foc mediu aproximativ 15 minute si la final adaugam sare, piper si nucsoara.
Sosul Bechamel poate fi servit alaturi de peste, carne sau legume.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!