Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Reteta zilei: Sos Bechamel

Reteta zilei: Sos Bechamel
Reteta zilei: Sos Bechamel

Sosul Bechamel este unul dintre sosurile care stau la baza bucatariei internationale, din care deriva si alte sosuri albe. Afla, mai jos, care sunt ingredientele necesare pentru acest sos!


Bechamel este un sos care se prepara foarte usor si are la baza 3 ingrediente: unt, lapte, si faina. Aceste sos se foloseste in prepararea multor retete culinare.
Sosul a fost inventat de catre un nobil francez numit Louis de Bechamel.
Ingrediente pentru sos Bechamel:
- 100 g unt;
- 400 ml lapte;
- 3 linguri de faina;
- sare;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Evaluarea Nationala Culegere exercitii rezolvate la matematica clasa a VIII-a


Prin Culegerea de probleme si exercitii copilul tau si matematica vor deveni cei mai buni prieteni Vei spune poate ca ai biblioteca plina ochi de carti si culegeri de matematica din toate timpurile mai de pe vremea ta cand Gheba si Petrica dadeau de furca micilor matematicieni sau mai recente raportate la noile programe...

Oferta Speciala
valabila 48h

- piper alb macinat;
- nucsoara.
Sos Bechamel - modalitate de preparare
Intr-o tigaie mare se topeste untul la foc mic, apoi se adauga faina treptat si se amesteca continuu ca sa nu se formeze cocoloase. Dupa ce se incorporeaza faina, adaugam laptele si amestecam din nou pana se ingroasa sosul.
Lasam sosul la foc mediu aproximativ 15 minute si la final adaugam sare, piper si nucsoara.
Sosul Bechamel poate fi servit alaturi de peste, carne sau legume.
Pofta buna!


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete culinare

Spune-ne opinia ta despre "Reteta zilei: Sos Bechamel"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


8 - 1 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Reteta zilei: Sos Bechamel"

CAMELIA @ 22-Mai-2013
"reteta e minunata , ma bucur ca am gasit-o, la fel si cea privind sosul Tzatziki. Multumesc mult"

Cele mai citite articole

Weekendurile de vara au un scop clar pentru parinti: petrecerea timpului impreuna cu copiii. ...
Vitamina D a fost uitata in ultima vreme de campaniile de constientizare, asadar ne-am gandit sa o ...
E usor sa faci sirop de trandafiri. Ai doar 9 pasi de respectat si te vei putea bucura pentru un ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Păcat că nu scrie nimic despre gustul fiecăruia,la ce poate fi folosit etc...pare un articol ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0