Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iti ucid social media relatia?

Iti ucid social media relatia?
Tehnologia cu aplicatiile ei nenumarate iti fac viata mai usoara ca niciodata, dar este posibil sa-ti afecteze si relatia? Haide sa analizam indeaproape.


Blogging-ul iti mananca timpul si atentia
In general, blogging-ul este un outlet perfect pentru creativitate si exprimare. Dar, daca sotul intra pe usa dupa o zi lunga si obositoare de lucru si tu ii spui sa mai astepte un pic, ceva nu este in regula. Mai bine iti programezi scrisul in perioadele de timp cand nu iti sta in calea intimitatii.
Facebook reintroduce personaje din trecut
Daca n-ar fi Facebook-ul, ne-ar fi mult mai greu sa fim la curent curent cu promovarile prietenilor, sa le vedem adorabilii bebelusi si care le sunt meme-urile favorite. Reteaua de socialziare este un instrument fantastic pentru a mentine contactul cu prietenii si familia, dar poate sa-ti tensioneze casnicia. Facebook este desemnat sa te conecteze cu trecutul, dar acolo sunt si unele lucruri pe care nu ar trebui sa le reinvii. Daca primesti o cerere de prietenie de la o fosta iubire din liceu, asta se poate transforma intr-un vartej de mesaje, infidelitate emotionala adica. Nu te amagi singura, si asa iti inseli partenerul.
Jocurile online intrerup activitati care conteaza
E foarte bine ca vrei sa-ti dezvolti vocabularul cu un Scrabble online, dar asta inseaman si ca te rupi de tot ce e in jurul tau. Priveste consumul de tehnologie asa cum il privesti pe cel caloric. Putin in fiecare zi, ca e mai sanatos. Cam 30 de minute maximum.
Instagram te scoate din moment
Este gratuit, nu trebuie sa-ti iei DSRL-ul cu tine (deci nu ai mult de carat), asa ca simti nevoia sa surprinzi multe momente importante. Sa zicem ca mergi la mare sie sti disperata sa faci cea mai buna fotografie la scoicile de pe mal. Si paote nici nu observi cum el s-a departat la vreo 50 de metri de tine. 
iPad-urile te rup de tot ce e in jurul tau
Sunt prietenoase cu mediul, sunt usoare, nu ocupa spatiu. Le pui pe notpiera si sunt ultimul lucru pe care-l vezi seara si primul pe care-l vezi dimineata. Faci totul pe iPad, de la citit ziare, la rebusuri, asa ca de ce ai mai avea nevoie de o conversatie cu sotul? Ar fi bine sa iei cateva zile pauza de la dispozitiv sau macar sa-l folosesti pentru a-i trimite lui mesaje „murdare”.
Pinterest te ajuta sa eviti problema reala
Colectia virtuala de pinboard-uri este grozava pentru retete, idei de decoratiuni si moda, dar te impiedica sa apreciezi ceea ce ai deja.
Twitter te face sa te concentrezi pe oamenii care nu trebuie
In timp ce Facebook te ajuta sa mentii legatura cu prietenii tai, Twitter ne incurajeaza sa urmarim media, celebritati si persoane pe care nu le cunoastem personal. Este o greseala sa crezi ca stii totul despre persoanele din jurul tau. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre social media

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre facebook

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pinterest

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0