Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 8 beneficii ale ghimbirului!

de Sunt Fericita la 2014-06-12
Top 8 beneficii ale ghimbirului!
Desi nu are cel mai bine tolerat gust pentru toata lumea, ghimbirul este un aliment pe care nu il vom taia niciodata de pe lista de cumparaturi.


Iata si cele mai importante 8 beneficii ale ghimbirului:

1. Ajuta la prevenirea declansarii ulcerului gastric si duodenal. Acest lucru se datoreaza faptului ca ghimbirul contine substante care protejeaza sistemul digestiv prin facilitarea secretarii de mucus protector.

2. Ghimbirul inhiba dezvoltarea helicobacter pillori, o bacterie care poate declansa instalarea ulcerului, cancerului de stomac si chiar de colon.

3. Ajuta la scaderea efectelor artritei reumatoide. Consumat cu regularitate, ghimbirul se dovedeste un aliat de incredere pentru persoanele care sufera de artrita reumatoida. Ajuta la scaderea inflamatiilor si chiar la reducerea durerii.

4. Impiedica inmultirea celulelor canceroase in multiple forme de cancer. Ghimbirul este recomandat in stare proaspata, pentru beneficii maxime.

5. Combate greata! O limonada din lamai, jumatate de portocala, ghimbir dat pe razatoare si o lingura de miere este cel mai bun remediu pentru greata.

6. Trateaza cu succes numeroase boli parazitare, datorita faptului ca are intre substantele continute si zingibain. Este vorba despre o substanta care distruge parazitii si ouale lor.

7. Ajuta si la reducerea numarului de kilograme in exces. Consumand in mod regulat aceasta radacina aromata, vei observa ca talia ti se subtiaza si ca depozitele de grasime de pe corp se reduc in mod considerabil. De ce? Pentru ca stimuleaza metabolismul si il forteaza sa arda grasimi si sa consume energie in mod optim. Ghimbirul se poate consuma si sub forma de ceai, ceaiul de ghimbir te ajuta sa slabesti mai mult decat ti-ai imaginat 

8. Combate balonarea si durerile abdominale. Ghimbirul reprezinta unul dintre cele mai miraculoase alimente care ne scapa de aceste probleme destul de jenante. Nu de alta, dar in momentul in care ti se da scaunul in troleu, desi nu esti insarcinata, sigur nu e de bine! Se prea poate sa fie semn ca trebuie sa treci pe la market, pentru o radacina proaspata de ghimbir sanatos!


sursa foto: www.freegreatpicture.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ghimbir

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0