Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 surse de antioxidanti pentru o sanatate de nota zece

de Alina Ilie la 2017-05-04
3 surse de antioxidanti pentru o sanatate de nota zece
Corpul trebuie sa isi ia necesarul de nutrienti si vitamine dintr-o alimentatie echilibrata. De asemenea, un rol important il au si bauturile pe care le consumam zilnic. In plus, sportul si odihna corespunzatoare nu trebuie neglijate pentru a trece cu succes peste astenia de primavara. In cele ce urmeaza, iata 3 surse de antioxidanti care fortifica organismul...


Berea consumata moderat poate avea un efect antioxidant si nu ingrasa

Potrivit unui comunicat al Centrului de Bere, Sanatate si Nutritie, aceasta bautura are un continut de antioxidanti si astfel poate influenta starea de bine a organismului. Alaturi de vitaminele B, cu un rol important in mentinerea unui tonus bun, antioxidantii din bere pot contribui la intarirea sistemului imunitar.

Mai mult, berea consumata moderat nu afecteaza silueta. Specialistii includ berea printre bauturile care trec in primul rand testul caloriilor. Cu un continut de peste 90% apa, un pahar de 250 ml de bere cu alcool contine doar 105 kcal, chiar mai putin decat aceeasi cantitate de lapte sau o banana (de 130 g).

In ceea ce priveste berea fara alcool, lucrurile stau chiar mai bine pentru ca 250 ml de bere fara alcool contin 50 kcal. Astfel, datorita continutului scazut de calorii, berea consumata moderat poate fi integrata cu succes intr-un regim de viata sanatos.

Ceaiul verde detoxifica organismul si mentine silueta

Ceaiul verde este o sursa foarte bogata de antioxidanti care contribuie la eliminarea toxinelor acumulate de organism. Ceaiul verde este un bun remediu in acest sens, fiind o foarte buna sursa de energie, care revitalizeaza organismul si totodata il protejeaza de factori externi precum poluarea sau stresul. In acelasi timp, extractul de ceai verde contribuie la o buna functionare a metabolismului si a sistemului digestiv, fiind eficient pentru detoxifierea rapida si eficienta a organismului.

Ghimbirul intareste sistemul imunitar

Ghimbirul influenteaza pozitiv digestia si ajuta organismul sa neutralizeze toxinele. Totodata, accelereaza si normalizeaza echilibrul intern al metabolismului si intensifica arderea grasimilor. Datorita cantitatii mari de antioxidanti, ghimbirul este o buna sursa de fortificare a sistemului imunitar la inceput de primavara, reduce riscul de infectii, iar in combinatie cu ceaiul verde poate fi o solutie placuta pentru revigorarea organismului dimineata.

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.38 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre astenie de primavara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre antioxidanti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sistem imunitar

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0