Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri de curatenie pe care trebuie sa le stii

Trucuri de curatenie pe care trebuie sa le stii
Iti place sa ai casa luna si chiar te relaxeaza tot acest ciclu de aspirat, sters praful, scuturat covoare, dezinfectat cazi si chiuvete. Exista unele secrete in acest domeniu curatenie casnice care s-ar putea sa-ti economiseasca si timp, si bani.


1. Dezinfecteaza-ti buretii de vase. Poti ajunge sa-ti fie scarba de ei, caci sunt locul ideal pentru milioane de germeni. Ii folosesti de cateva ori si apoi ii arunci, inainte sa li se incheie ciclul de viata. Ce risipa! Pune-i in cuptorul cu microunde cateva minute si fii martora la evaporarea micobilor.
2. Spala jucariile mici intr-o punga speciala de pus in masina de spalat. Stau de multa vreme prin casa, a pus mana pe ele si fiul cel mare, si cel mic, sunt pline de praf, de grasime, de ce vrei tu. Scoate-le la lumina printr-o scurta dezinfectare.
3. Foloseste sare sa-ti cureti fierul de calcat. Sare? Exact. Pune sare pe masa de calcat si apoi foloseste fierul, cu optiunea de abur oprita. 
4. Spala-ti pernele. Stiai ca pernele se ingalbenesc din cauza transpiratiei? Ti-ai fi imaginat ca transpiram atat in somn. Eu obisnuiam sa arunc pernele dupa vreun  an de folosire, pana cand am descoperit ca se pot baga la masina de spalat, iesind pure de acolo.
5. Foloseste apa oxigenata pentru curatat. E buna pentru curatat geamuri, cazi si vase de toaleta.
6. Scapa de petele de calcar cu ajutorul lamailor. Nici nu ti-ai fi imaginat ca lamaile sunt atat de puternice. Si nici nu trebuie sa mai faci fata mirosului greu chimic, ci doar celui de lamai proaspete. Si e si mai ieftin. Taie o lamaie in jumatate si sterge robinetele, capul de dus si chiuveta de inox. Lasa sucul de lamaie sa actioneze si apoi clateste. 
7. Uita de dungile de mizerie de pe geamuri. Fa un amestec simplu de otet, detergent de vase si apa. Foloseste un dispenser sa aplici mixtura pe geam, sterge cu un prosop moale apoi cu o hartie de ziar. Spune-mi ca nu esti mandra la culme de tine!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre curatenie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lamaie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dezinfectare

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0