Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa iti trimiti copilul sa studieze in strainatate? Iata pentru ce licee poti opta!

de Alina Ilie la 2015-10-05
Vrei sa iti trimiti copilul sa studieze in strainatate? Iata pentru ce licee poti opta!
Reprezentantii a patru scoli renumite din Marea Britanie si Elvetia vor vizita in urmatoarea saptamana patru orase din tara, pentru a se intalni cu elevii si parintii acestora in cadrul Top Education Tour, eveniment regional organizat de Integraledu, cea mai mare companie de consultanta educationala din Romania.


Elevii interesati sa studieze la un liceu de elita din strainatate si familiile acestora pot afla mai multe informatii atat despre programele oferite de cele patru scoli, cat si despre oportunitatile si beneficiile studiului in strainatate direct de la reprezentantii colegiilor, Chelsea Independent College, Duff Miller College, Lansdowne College (toate cele trei fiind localizate in Londra) si Aiglon College din Elvetia.

Chelsea Independent College ofera mediul si atmosfera potrivite in care tinerii isi pot descoperi talentele si interesele, isi dezvolta autodisciplina, ambitia si capacitatea de a socializa si de a lucra in echipa.

Duff Miller College se defineste printr-un simt desavarsit al comunitatii si prin raportul excelent dintre profesori si elevi. Colegiul creeaza un mediu ce inspira elevii si le ofera increderea si motivatia necesare pentru a atinge cele mai bune rezultate posibile.

Lansdowne College pregateste fiecare elev intr-un mediu de lucru intensiv, motivant si academic si, in acelasi timp, informal, relaxat si placut. Este foarte cautat pentru cei care, ulterior, vor sa aprofundeze domeniile de media sau ale artei.

Cele trei licee private renumite din Londra sunt reprezentante de Astrum Education.

Aiglon College, din Elvetia, este una dintre scolile care fac parte din grupul Round Square, reteaua internationala a scolilor de elita care include unele dintre cele mai cunoscute institutii din intreaga lume. Aici se pune mult accent nu doar pe partea academica, elevii fiind pregatiti sa devina independenti inca de pe bancile scolii. Acestia sunt incurajati sa isi dezvolte calitatile de lider si individualitatea, respectand bunele relatii cu cei din jur. Accentul se pune mult si pe voluntariat, spre exemplu, sala de sport a institutiei fiind construita din banii colectati de elevi prin activitati de voluntariat.

Alaturi de reprezentantii celor patru institutii internationale, vor fi prezenti la eveniment si consultantii Integraledu, care vor oferi sprijin in alegerea celor mai bune programe de studiu pentru copii - in scolile potrivite profilului si nevoilor acestora -, detalii privind cerintele de admitere, costurile anuale si tot ceea ce implica un astfel de demers. De asemenea, vor fi oferite toate informatiile necesare despre taberele de limbi straine organizate in strainatate. Din ce in ce mai multe familii aleg taberele in strainatate in scopuri recreative si educationale, fiind, in acelasi timp, un exercitiu excelent de cunoastere, de dezvoltare a adaptabilitatii, de infuzii culturale intr-un mediu international.

Programul Top Education Tour

• Craiova - luni, 5 octombrie, la Hotel Golden House, ora 18.00
• Sibiu – marti, 6 octombrie, Ramada Sibiu Hotel, ora 18.00
• Cluj-Napoca - miercuri, 7 octombrie, City Plaza Hotel, ora 18.00
• Bucuresti - vineri, 9 octombrie, Grand Hotel Continental, ora 18.00

Participarea la eveniment este libera si se face pe baza de inscriere la teodora@integraledu.ro

“Evenimentul face parte din proiectul Top Education Tour – program prin care repezentantii scolilor din strainatate vin in Romania sa cunoasca elevii romani - si este unic in tara, fiind un semn de recunoastere si apreciere a inteligentei tinerilor romani care studiaza in prezent la liceele si universitatile din afara tarii”, a declarat Teodora Raducanu, Manager Secondary Education Department Integraledu.

Cat costa sa iti trimiti copilul sa invete in strainatate

Copiii din familiile cu venituri peste medie pot merge la un liceu din Marea Britanie unde, in medie, taxele costa intre 30.000 de lire şi 35.000 de lire pe an. Cat despre Elvetia, taxele anuale sunt intre 63.000 si 98.000 de franci elvetieni. Aceste costuri includ cursurile, cazarea in campusuri cu cele mai moderne facilitati, masa, excursii si activitati recreative (muzica, teatru, pictura, sport). Recomandabil este ca demersurile de admitere la scoli sa inceapa cu aproximativ un an inainte. Studiile se finalizeaza cu obtinerea unor diplome recunoscute international.

Pe 5-6 decembrie la Athénée Palace Hilton din Bucuresti are loc targul World Education Fair – editia de tabere si licee in strainatate. La eveniment, sunt invitati atat copiii care isi doresc sa studieze in strainatate pe durata liceului sau vor sa mearga intr-o tabara in strainatate, cat si parintii acestora. Mai multe informatii despre World Education Fair se gasesc la www.worldeducation.ro.

Foto: www.usnews.com
Sursa: Comunicate Mediafax

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre scoala

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre liceu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre excursii

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0