Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 motive pentru care iti cade parul

de Ana-Maria Tudor la 2021-01-29
5 motive pentru care iti cade parul
Caderea parului reprezinta o problema cu care fiecare femeie se confrunta in fiecare zi, insa aceasta se manifesta diferit de la o persoana la alta.


Caderea parului, fie ea excesiva sau nu, poate fi provocata de activitatile zilnice, de problemele pe care le intampinati la serviciu, de mediul din care faceti parte, dar si de ritualul de ingrijire si infrumusetare la care apelati.

Ati incercat numeroase tratamente cosmetice care sa stopeze caderea firelor de par, insa nu ati observat niciun efect? Asta pentru ca nu ati descoperit motivul principal care provoaca pierderea firelor de par, pentru a afla unde este problema care trebuie tratata.

Iata care sunt principalele motive pentru caderea excesiva a firelor de par:

Alimentatia
- Alimentatia mai putin sanatoasa, bogata in grasimi si dulciuri nu este deloc benefica unui par sanatos. Incercati sa consumati produse bogate in fier si proteine, pentru un par frumos, care nu cade. Iti recomandam sa incluzi in dieta ta zilnica oua, carne, nuci, peste, spanac, cereale si vitamina A.

Stresul - Daca probleme de la serviciu nu iti dau pace, te certi cu cei din familie ori cu prietenii apropiati, ori daca alta grija te apasa zilnic, atunci exista un motiv intemeiat pentru caderea excesiva a parului. Incearca sa nu te mai agiti din orice, sa fii o persoana mai echilibrata si sa rezolvi problemele fara sa te consumi mai intai pentru ele.

Pieptanatul - Evita sa iti pieptani parul atat timp cat este ud, pentru ca nu faci altceva decat sa il distrugi! Lasa-l sa se usuce in voie si abia apoi il poti pieptana usor, fara sa rupi firele incurcate.

Uscatorul si placa de par - Folosite frecvente, uscatorul si placa de par  nu fac altceva decat sa iti distruga parul! Incearca sa le utilizezi doar atunci cand este necesar si sa folosesti in acelasi timp  produse speciale pentru ingrijirea parului, impotriva temperaturii ridicate.

Parul (foarte) strans - Evita pe cat se poate sa iti porti parul strans, lipit de pielea capului. Chiar si atunci cand este necesar sa il prinzi, incearca o coafura cat mai lejera, evita elasticele de cauciuc si nu il prinde intotdeana de aceeasi parte a scalpului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre caderea parului

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0