Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

28 de metode prin care sa ii impresionezi pe toti din jurul tau (I)

28 de metode prin care sa ii impresionezi pe toti din jurul tau (I)
Ce face un om sa fie mai bun? O inima mare? Un zambet pe care il daruieste gratuit tuturor?


In viata mea, sunt putini oameni la care ma gandesc cu drag. Oameni care ma fac sa zambesc chiar si atunci cand nu sunt langa mine, doar prin simplul fapt ca imi aduc aminte imediat de felul lor de a fi. Care e secretul acestor oameni? Si de ce reusesc sa se faca atat de indragiti de toti ceilalti?

Sunt cateva cai prin care oricare dintre noi poate sa isi modifice personalitatea, sa isi educe anumite comportamente si sa isi corecteze unele defecte. Nu ratiunea facea diferenta dintre noi si maimute, ci puterea de a ne schimba intreaga fiinta.

Iata care sunt primele lucruri pe care trebuie sa le avem in vedere in fiecare clipa din zi:

1. Fii autentica. Fii sincera cu tine insati. Atragi oameni cand esti cu adevarat tu, cand nu incerci sa pari altcineva doar pentru ca tu nu te simti bine cu propria persoana. Fa ceea ce iti place, fii mandra de cine esti, iubeste-te si bucura-te ca esti tu.

2. Ataseaza-te de oameni. Daca in mod firesc nu-ti pasa de ceilalti, nici lor nu le va pasa de tine. Dragostea pentru oameni iti este rasplatita tot prin dragoste asa ca fii mereu un om cald si bland cu ceilalti.

3. Fa-i pe ceilalti sa se simta bine. Oamenii nu-si vor aminti intotdeauna ce ai facut, dar isi vor aduce aminte cum i-ai facut sa se simta.

4. Fii sincera si asuma-ti responsabilitatea pentru actiunile tale. Cui ii place un om care minte? In plus, mai devreme sau mai tarziu, adevarul iese la iveala. Daca nu iti asumi responsabilitatea pentru ceea ce faci, actiunile tale vor ajunge sa aiba control asupra vietii tale.

5. Zambeste des. Tuturor le place sa vada pe cineva zambind. Gandeste-te doar cum te simti atunci cand un strain te priveste in ochi si iti zambeste. Brusc, nici nu mai pare sa fie un strain, nu-i asa?

6. Respecta-i pe cei in varsta. Respecta-i pe cei mai tineri. Respecta pe toata lumea. Nu exista limite sau clasificari in functie de cine merita sa fie respectat. Fii la fel de rabdatoare cu toti.

7. Cand vorbesti cu ceilalti, pronunta-le si numele. Oamenilor le place sa-si vada numele scris undeva, dar si sa il auda. Asa ca incearca si sa iti amintesti numele celorlalti.

8. Spune intotdeauna "te rog" si "multumesc". Aceste doua sintagme simple adauga o tonalitate prietenoasa unei conversatii mai serioase. Faptul ca le folosesti poate sa faca diferenta intre un ton nepoliticos si unul recunoscator.

9. Fii din ce in ce mai buna la ceea ce faci. Toti cei care devin faimosi pentru un anumit lucru, fie ca sunt cantareti, scriitori, antreprenori, parinti, profesori, bloggeri, web designeri, au in comun acelasi lucru: se perfectioneaza in permanenta si incearca sa dea mereu ce au mai bun.

10. Ajuta-i pe ceilalti atunci cand poti. Primesti de la viata ceea ce oferi. Asa ca vei inapoi bucurie daca asta oferi. Fa pe cineva mai fericit sau ajuta-l sa sufere mai putin. Toti iti vor aprecia ajutorul.

Vom continua in curand cu celelalte schimbari. Nu e un sentiment frumos acela ca ne putem schimba? Ca putem realiza orice ne propunem? Ba da, este, nu trebuie sa avem dubii. Trebuie sa pasim, in fiecare zi, cu increderea care conteaza cel mai mult: cea in fortele proprii.

Click aici pentru partea a II-a.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ajutor

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zambet

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre personalitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bucurie

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0