Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De sarbatori sunteti in pragul despartirii? Vezi cum sa-ti salvezi relatia...

De sarbatori sunteti in pragul despartirii? Vezi cum sa-ti salvezi relatia...
Crizele pot aparea oricand intr-o relatie sau casatorie. Mai rau este cand acestea izbucnesc in perioade care ar trebui sa fie pline de bucurie si iubire. Daca te gasesti in aceasta situatie neplacuta, iata cateva sfaturi despre cum sa tratezi problema...


Uneori, crizele ce pot aparea intr-o relatie ne pot lua pe nepregatite, pentru ca nu le asteptam sau nici macar nu stiam ca e ceva in neregula. Multe cupluri spun ca o relatie este perfecta atunci cand cei doi parteneri sunt implicati in egala masura. Dar cand unul din parteneri vrea sa iasa din acea relatie, e clar ca raportul nu mai este egal, deci celalalt partener trebuie sa suplineasca lipsa de implicare. Daca tu esti aceea, da si mai mult din tine in relatia asta, daca vrei sa o pastrezi. Sunt rare momentele in care totul merge absolut perfect intr-o relatie, de aceea orice criza nu trebuie vazuta ca un impas de netrecut. Nu iti pierde speranta si ramai optimista ca lucrurile se vor rezolva daca tu te implici mai mult si daca el isi doreste asta.
Crizele in cuplu apar cu multe reprosuri si acuze si trebuie sa invatam sa facem diferenta intre problemele reale si simplele scuze. Poate ca intr-o cearta partenerul este extrem de suparat si se plange de tot ce ai facut gresit in ultimul timp; daca el vede astfel lucrurile, nu inseamna ca acestea si sunt adevaratele motive pentru care el doreste sa puna capat relatiei. De multe ori, in spatele acuzelor se ascund sentimente de vinovatie, deci e foarte posibil ca si el sa se simta responsabil pentru anumite lucruri care nu au mers bine in relatia voastra. Ca sa iti dai seama daca asta e si cazul tau, ar trebui sa stii ca cu cat primesti mai multe acuze, cu atat sunt sanse mai mari ca acele situatii sa nu fie adevaratul motiv al certurilor si despartirii.
Desi sarbatorile nu sunt neaparat o perioada potrivita pentru a face schimbari majore, daca te confrunti cu o perioada de criza in relatia ta, atunci poate e bine sa incerci sa iti axezi atentia si asupra altor lucruri sau interese; e o metoda care te ajuta sa privesti inainte cu optimism si sa nu te epuizezi psihic din cauza certurilor. Alege un curs, atelier sau eveniment care te intereseaza si care iti face placere. Intotdeauna, sansa de a intalni oameni noi si de a iesi din mediul negativ te va face sa te simti bine cu tine insati.
Daca partenerul tau s-a hotarat sa va despartiti, cel putin temporar, cel mai bine e sa ii acorzi distanta de care are nevoie. Nu il cauta la locul de munca, nu il suna constant. Este important si pentru el sa poata analiza situatia la rece si sa isi dea seama care sunt adevaratele sale sentimente.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sentimente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre despartire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre criza

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0