Mitul nr. 1: Nimeni nu mai face angajari pe timp de criza.
E adevarat, au loc concedieri, dar unii angajatori – chiar si dintre cei care fac concedieri – mai au inca joburi disponibile. De multe ori companiile renunta la angajatii full-time cu pachete de beneficii consistente pentru a-i inlocui cu consultanti.
Mitul nr. 2: Internetul este cel mai bun mijloc pentru a-ti gasi un job pe timp de criza.
Intr-adevar, internetul este un bun mijloc pentru a afla ce joburi mai exista pe piata, dar interactiunile personale sunt cel mai bun mod de a-ti gasi un loc de munca pe timp de criza. De asemenea, retelele sociale, precum LinkedIn, ofera posibilitatea de a intra in legatura cu potentiali angajatori.
Mitul nr. 3: Sa-ti cauti de lucru intr-o perioada de „inghet” este pierdere de timp.
Ca multe alte situatii in viata, nici „inghetul” locurilor de munca nu este absolut. In spatele usilor inchise, directorilor de resurse umane li se spune sa faca exceptie cu candidatii cei mai buni, cei care de fapt aduc banii in companie
Mitul nr. 4: Companiile nu sunt interesate sa angajeze persoane de peste 55 de ani.
Intr-o economie aflata in plina criza, angajatorul apreciaza candidatii cu experienta. Investesc astfel mai putin bani in instruire. La fel ca un vin de calitate, angajatii precum contabilii, avocatii, inginerii, cei din domeniul IT devin mai buni cu timpul.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
