Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 semne ca relatia se apropie de sfarsit

7 semne ca relatia se apropie de sfarsit
Fiecare relatie este diferita, insa exista anumite adevaruri general valabile. Va prezentam mai jos cateva semne care arata ca relatia se apropie de sfarsit.


1. V-ati “deconectat”
Atunci cand o relatie este pe sfarsite, cei doi parteneri se simt deconectati. Daca nu mai petreceti deloc timp impreuna, sau unul dintre parteneri isi petrece tot timpul la serviciu, cu prietenii sau online, iar atunci cand nu sunteti impreuna va simtiti usurati, acesta este un semn clar ca relatia este aproape de final.
2. Unul dintre parteneri refuza sa mai incerce
O relatie puternica poate depasi multe greutati, chiar si probleme majore precum infidelitatea, decesul unei fiinte dragi sau alienarea sexuala. Insa nicio problema nu mai poate fi rezolvata atunci cand unul dintre parteneri refuza sa mai incerce si sa mai coopereze. Daca a trecut un an de cand exista probleme in cuplu si nu sunt semne de imbunatatire, probabil ca este timpul sa renuntati la relatie.
3. Nu mai exista respect reciproc
O relatie sanatoasa se bazeaza pe respect reciproc. Atunci cand acest respect nu mai exista si unul dintre parteneri se simte in mod constant jignit, respins si tratat cu inferioritate, nu prea mai exista sanse de imbunatatire.
4. Cei doi nu mai sunt o echipa
Intr-o relatie sanatoasa, ambii parteneri lucreaza impreuna, formeaza o echipa, se sprijina in treburile casnice si in planurile de cariera. Daca fiecare partener are propria viata, propriile ambitii, iar cei doi nu mai comunica cu privire la problemele zilnice, acesta este un semn clar ca relatie este pe sfarsite.
5. Nu se fac compromisuri cu privire la nevoile si dorintele fiecaruia
Intr-o relatie normala, fiecare partener incearca sa isi indeplineasca propriile nevoi si dorinte, avand in acelasi timp grija ca nevoile si dorintele partenerului sa fie de asemenea indeplinite. Pentru aceasta, este nevoie de o comunicare eficienta si constanta. Insa, atunci cand partenerul refuza in mod constant sa asculte si sa faca compromisuri, este un semnal de alarma.
6. Unul dintre parteneri a inselat de mai multe ori
Anumiti barbati nu pot ramane monogami, chiar daca si-au dorit cu adevarat sa se casatoreasca. Atunci cand barbatul inseala in mod repetat, chiar daca exista pareri de rau si promisiuni ca nu se va mai intampla, nu se mai poate face nimic.
7. Nu mai exista o comunicare reala intre cei doi
Nicio problema nu poate fi rezolvata fara o comunicare deschisa si sincera. Daca ati ajuns in punctul in care nu mai vorbiti decat despre lucrurile de zi cu zi, fara sa mai exista o comunicare autentica si intima, inseamna ca relatia este pe sfarsite.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.36 din 5 - 21 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre comunicare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre parteneri

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0