Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 idei de cadouri pentru aniversarile celor dragi

de Sunt Fericita la 2021-06-14
8 idei de cadouri pentru aniversarile celor dragi
Atunci cand cauti cadouri de ziua de nastere pentru cei dragi, s-ar putea sa te simti adesea putin pierdut. Nu vrei sa le oferi ceva ce au deja. Urmatoarea lista te va ajuta sa gasesti cadoul suprem pe care il vor iubi. Vei fi rasfatati pentru alegere. Citeste mai departe ideile de cadouri de aniversare cool si creative pentru oricine si pentru toata lumea. Suntem siguri ca le va placea!


1. Carduri cadou

Daca doresti ca persoana sa-si aleaga cadoul, ii poti oferi un card cadou de orice marca in functie de bugetul tau. Oamenilor le place sa cumpere lucruri pe care le iubesc, astfel incat acest fel de cadou poata fi cel mai bun pe care il poti face. Aceasta poate fi alegerea potrivita a „cadourilor grozave de ziua de nastere” pentru oricine si pentru toata lumea.

2. O perna foto

Acum, daca te gandesti sa oferi niste cadouri grozave de ziua de nastere pentru ea sau el, atunci, fara nicio retinere, alege o perna foto. Poti oferi cuiva o perna cu o fotografie pe care o alegi. Fotografia poate fi a persoanei careia ii oferi perna sau o fotografie in care sunteti impreuna. Acesta poate fi un cadou memorabil prin care el / ea isi poate aminti intotdeauna de voi in timp ce se uita la perna respectiva.

3. Cana personalizata

Crede-ma, aceasta este o idee minunata pentru cadouri grozave de ziua de nastere atat pentru baieti cat si pentru fete. Poti oferi cuiva o cana personalizata pe care sa poti pune o fotografie sau poti scrie si tu ceva pe ea. Poti alege o fotografie foarte frumoasa a persoanei careia ii oferi cana sau poti scrie ceva pe cana care sa o / il faca sa-si aminteasca de tine de fiecare data cand vede cana respectiva.

4. Carcasa de telefon personalizata

Daca persoana careia ii oferi cadoul este foarte pasionata de huse pentru telefon, atunci ii poti oferi o husa de telefon personalizata. Poti fi foarte creativ cu carcasa si puteti cere designerului sa puna ceva ce persoanei i-ar placea. Te poti gandi la creatiile si aprecierile lui si poti alege ceva de pus in functie de aceste.

5. Un odorizant profesional auto

Acest cadou il va ajuta pe sarbatorit sa se bucure de arome naturale in timp ce conduce, sa isi odorizeze si sa isi reimprospateze permanent masina, sau altfel spus sa sa bucure de beneficiile aromaterapiei. Un astfel de cadou elegant, cum este Aromalux XS02 de pe imker.ro, functioneaza pe baza tehnologiei de nebulizare la rece (sau atomizare) care utilizeaza parfumuri fara adaos de apa, cu numai cateva picaturi din amestecul de uleiuri esentiale pure, pastrand proprietatile acestora. Este alimentat printr-un cablu USB (inclus), conectat la priza masinii. Poate fi folosit si ca difuzor aromaterapie pentru camera sau birou.

6. Abonament la flori

Cunosti pe cineva careia ii place sa primeasca cosuri frumoase cu flori? Florile sunt cadouri clasice de ziua ei de nastere. Farmecul si prospetimea pe care florile le aduc in casele si locurile de munca stimuleaza si calmeaza atmosfera inconjuratoare. Deci, pentru a experimenta din cand in cand prospetimea din jurul tau, ia in considerare obtinerea unui abonament saptamanal sau lunar de flori la ziua de nastere a celor dragi.

7. Set de bratari tactile pe distante lungi

Daca ai pe cineva care traieste departe de tine din multe motive, atunci acesta este unul dintre cele mai bune si mai frumoase cadouri de ziua de nastere atat pentru baieti, cat si pentru fete. Aceste bratari te va tine conectat, deoarece, atunci cand una dintre bratari este atinsa, cealalta vibreaza si lumineaza usor, ceea ce va face ca cealalta persoana sa stie ca te gandesti la ea. Acest cadou inedit este unul dintre cadourile de ziua de nastere pentru iubit sau iubita.

8. Un ceas digital

Este de la sine inteles ca este cel mai bine recomandat cadou cool de ziua de nastere pentru baieti. Poti oferi cuiva un ceas in functie de gusturile si preferintele sale. Poti alege o marca buna in functie de buget si stil. Poti alege unul simplu analogic sau poti alege si un ceas digital care poate fi conectat la un telefon.

Acestea au fost cateva dintre cele mai bune cadouri de ziua de nastere pentru cei dragi. În afara de ideea de cadouri aniversare cool de mai sus, o poti insoti cu un tort delicios. Exista atat de multe feluri de tort cu atat de multe arome si, de asemenea, modele diferite. Poti oferi acest cadou de ziua de nastere oricui si il poti lua cu tine la petrecere. Baiatului sau fetei, de ziua lor le-ar placea cu siguranta asta. 

Cadouri fericite!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.13 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0